Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Majka így keresett milliókat egy hét alatt

Majka énekel énekes FOTÓ ÁLTALÁNOS koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY
Velence, 2015. július 17. Majka (Majoros Péter) lép fel a 40. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2015. július 17-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Majka nemrég fellépett a Budapest Parkban, és olyan sikeres volt a koncert, hogy szeptemberben visszatérnek Curtisszel. Már most alig van jegy az őszi koncertre, és még egy adalék: Majkáék megdöntötték saját eladási rekordjukat ezzel a koncerttel.
Vágólapra másolva!

Majka manapság az egyik legkeresettebb előadó, ezt pedig az bizonyítja, hogy szeptemberi koncertjére már most majdnem az összes jegy elkelt. Majka és Curtis szeptember 22-én a Budapest Parkban lépnek fel, többek között azért, mert nagyon jól sikerült a közelmúltban ugyanott rendezett koncertjük. Külön örülhettek annak, hogy eladási rekordot döntöttek. Az őszi bulira

másfél hét alatt 20 millió forint jött be nekik a jegyeladásokból

- írta a Ripost. A szórakozóhely legdrágább helyszínét, a félmillió forintos tetőboxot is kibérelte már egy harmincfős társaság.

Majka korábban negyedóra alatt két és fél millió forintot keresett jegyeladással Forrás: MTI/Kovács Tamás

Nem ez az első alkalom, hogy Majka fellépésére gyorsan fogynak a jegyek: néhány héttel ezelőtti koncertjére a legolcsóbb jegyek tizenöt perc alatt keltek el, akkor negyedóra alatt 2,5 milliót keresett. Azt azért senki ne gondolja, hogy ez a tiszta haszon, hiszen rengeteg költsége van egy fellépésnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről