60 ezer ember várta, hogy a világsztár elvégezze a dolgát

Ed Sheeran brit zenész, singer-songwriter, a szerelem öt összetevője
LAS VEGAS, NV - MAY 19: Musician Ed Sheeran performs onstage during the 2013 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena on May 19, 2013 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Állítólag életében nem fordult elő ilyen vele. Ed Sheerannek kétszer is meg kellett szakítania a koncertjét, és egyszerűen azért, mert vécére kellett mennie. A közönség várt, és legalább annyira örült a zenész újbóli megjelenésének a színpadon, mint amikor a koncert legelején felbukkant. 
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran a wales fővárosban, Cardiffban lépett fel a hétvégén, és olyat csinált, amit az elmúlt 13 évben állítólag soha. A koncertjén 60 ezer ember éltette a sztárt, neki mégis meg kellett szakítania a koncertjét, ráadásul kétszer. Azt mondta,

vécére kellmennie.

Ami külön érdekessé teszi a történetet, az az, hogy a második alkalommal olyannyira nem tűrt halasztást az inger, hogy szám közben kellett elnézést kérnie a közönségtől. Az első kényszerszünet a Galway Girl című szám után volt, akkor azt mondta a 27 éves sztár, hogy „14 éves korom óta koncertezek, és soha nem csináltam ilyet. Most viszont 60 ezer ember előtt teszem.” Kiment, visszajött, majd három számmal később, a Photograph című dal kellős közepén annyit mondott:

Lement, végzett, majd visszament a színpadra.

A közönség nagyon türelmes volt, senki sem hőbörgött, inkább nagyon viccesnek tartották, ami nem meglepő, hiszen valóban inkább mosolyogni való, ha nem valami komolyabb probléma van a dolog mögött. A közönség egyik tagja nagyon humorosan annyit írta a Twitterre, hogy „még soha nem láttam 60 ezer ember vár egyetlen másikat, hogy végezzen a vécén. Kétszer is”.

A legtöbb Twitter-bejegyzés hasonló hangnemben született, mindenki arról számolt be, hogy ilyet még nem látott, de ez kicsit sem volt számukra zavaró, mert a koncert nagyon jó volt.

Valószínűleg ott volt a koncerten Ed Sheeran nagyon jófejnek tűnő testőre is, akinek már majdnem egymillió követője van az Instagramon, amit telerak a legtöbbször valóban vicces képalákkal megtámogatott fotóvial. Kattintson a lenti képre, és nézze meg a válogatásunkat!

A fél internet Ed Sheeran testőrének képein nevet

Alig 10 napja indította Twitter-oldalát Ed Sheeran egyik testőre, máris 370 ezer követője van. A férfi valószínűleg rájött, hogy amellett, hogy jól szórakozik a világsztárral, jól is járhat, ha még rögzíti is a hülyüléseket.