Rúzsa Magdi a gyerekkorát mutatja be új klipjében

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi Kishegyes ihlette dala lett a VOLT Produkció új, Road Movie projektjének második videója. 
Vágólapra másolva!

Megszületett a VOLT Produkció Road Movie projektjének második videója, ami Rúzsa Magdi dalához készült. A Road Movie keretében 15 szerzőt és előadót kértek fel, hogy olyan dalokat írjanak, amelyekben a hozzájuk legközelebb álló tájak, utcák, terek, városok vagy éppen régiók jelennek meg. A szerzők mellett ismert zenei és játékfilmes rendezők készítenek klipet az adott dalokhoz. A Road Movie első klipjét augusztusban láthatta a közönség, amikor is a Margaret Island Balaton-kötődésű, Házszám című dalához készült egy balatoni videóklip.

A második videóra Rúzsa Magdit kérték fel, aki Kishegyesen, a Vajdaságban nőtt fel. A klipet premier előtt vetítették az idei Klipszemlén. A Hazatalálsz című dalról a következőt mondta korábban Rúzsa Magdi: „nagy öröm volt számomra, hogy egy komoly filmes csapattal elmehetek Kishegyesre és környékére.

Az emlékeim birodalmába betekintést nyújthatok. A dalszövegeimben visszatérő momentumok végre képekben is megjelennek. A gyökerek, a gyermekkor fontosak számomra, az igazi feltöltődést jelentik időről időre.”

Rúzsa Magdi a forgatáson Forrás: Origo

A videó alapötlete Varró Zoltán kreatív szakemberé : „tavaly nyáron, amikor a barátainkkal Szerbiában nyaraltunk, úton vissza Budapestre beugrottunk Kishegyesre és Magdi megmutatta nekünk, hogy hol lakott, merre ment nap mint nap az iskolába, hova bújt el a világ elől, ha egy kis magányra volt szüksége, vagy

Nagyon szép délután volt, tele érzelmekkel, vidámsággal.
Amikor elkezdtünk beszélgetni a Hazatalálsz videójáról, egyből ez a délután jutott eszembe, és már kész is volt az alap koncepció. Vigyük el magunkkal a nézőket, hadd lehessenek ők is részesei ennek a kivételes élménynek, had lássák ők is, hol nőtt fel, majd honnan indult el Magdi, hogy meghódítsa a magyar szíveket. A szüleit, a gyerekkori barátait és Nikolt, Magdi legjobb barátnőjét is megkértük, hogy szerepeljenek a klipben.”

Idén még öt klip várható: a Cloud9+, a Blahalouisiana, a Bagossy, a Hiperkarma és a Kelemen Kabátban is leforgat egy-egy videót a Road Movie keretében. Jövőre ezt szeretnék tovább folytatni 8-10 új klippel és dallal.