Vasárnap sírva ment le a színpadról Elton John

2020.02.17. 10:54

Vasárnap sírva ment le a színpadról, mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép Elton John.

Egyszerűen elment a hangja koncert közben Elton Johnnak, aki végül sírva hagyta el az aucklandi színpadot. A vasárnapi koncert félbeszakadt, és meghirdettek még egyet-egyet keddre és szerdára is, ám azokat hétfőn már lemondták. Viszont lesz még egy szintén Aucklandben csütörtökön is, és a hírek szerint az éppen lábadozó John vállalja a három nap múlva esedékes koncertet.

„Teljesen elment a hangom. Nem tudok énekelni" – mondta még vasárnap a mikrofonba, mielőtt lement volna a színpadról. A közönség hatalmas tapssal jutalmazta az őszinteséget. Az zenész később Instagram-oldalán közölte, hogy korábban enyhébb tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, de ennek ellenére úgy döntött, megtartja a koncertet. „Teljes szívemből zongoráztam és énekeltem addig, amíg már nem jött ki énekhang a torkomon. Csalódott vagyok, nagyon felindult, és sajnálom" – írta az Instagramon közölt képe mellé.

A 72 éves Oscar-díjas művész világkörüli Farewell Yellow Brick Road-turnéján érkezett Új-Zélandra. Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök találkozott vele néhány perccel a koncert előtt, és utólag azt mondta, John láthatóan nem volt jól. A kormányfő szerint „ami vasárnap este a színpadon történt, az Johnnak a közönsége iránti elkötelezettségét mutatja". Elton John egy hete kapott Oscar-díjat az amerikai filmakadémiától az (I'm Gonna) Love Me Again című daláért, amelyet életrajzi filmjéhez a Rocektmanhez írt állandó szerzőtársával, Bernie Taupinnal.

további tartalmak a rovatból