Március 15-én 20 órától a Pro Urbe-díjas énekesnő-színésznő, Keresztes Ildikó, és a kosaraslegenda, Kiss Lenke lesz a Sláger Téma vendége.

Fontos számára a határon túli magyarság támogatása 

Sokak számára Keresztes Ildikó az igazi rock torok, a magyar Bonnie Tyler és Tina Turner együttvéve. Nem tudod elvenni a kedvem, szólt Keresztes Ildikó első slágere. 21 éve tartó szólókarrierje során ez a kedv csak erősödött. Így válhatott belőle az ország elsőszámú női mentora. A többszörös eMeRTon- és Artisjus-díjas, Pro Urbe-díjjal kitüntetett Keresztes Ildikó hat nagylemeze mellett színészi karrierjéről is beszél majd. Így a Sláger Témában Sopronról is szó esik, valamint legújabb szerepeiről, közte a legendás Edith Piaf alakításról a Turay Ida Színházban. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett énekesnő számára különösen fontos a határon túli magyarság támogatása, így április végén egy jótékonysági koncertet tervez, ahol pályafutása legfontosabb zenésztársai mellett olyanokkal is színpadra lépne, akikkel még soha nem énekelt együtt. Hogy Nagy Feró és Karácsony János mellett még kik lépnének fel Keresztes Ildikó jótékonysági koncertjén, kiderül a vasárnapi adásból.

Keresztes IldikóForrás: Origo

Sorra nyeri ma is a versenyeket 

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Kiss Lenke lesz a vendég. Az Európa-bajnoki bronzérmes, 328-szoros válogatott kosárlabdázó mesél majd a szovjet bojkott miatt titkos esélyesként kihagyott Los Angelesi olimpia soha be nem gyógyuló sebe mellett karrierje legfontosabb pillanatairól is. A Sláger Témából kiderül, hogy seniorként is aktív kosarasként sorra nyerik a világversenyeket, így akár még az olimpiai érem is összejöhet. Beszél majd a nevét viselő Kosársuliról, így arról is, hogy 22 év után az utánpótlás mellett a felnőtt mezőnyt is megcélozzák, méghozzá már az épülő saját sportcsarnokukkal. Sőt, még egy új sportágról is szót ejt. Hogy a Baskin hogyan egyesíti az ép- és a fogyatékkal élők sportolási lehetőségét, azt is megtudhatjuk Kiss Lenkétől.

2 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Csézyvel készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki legújabb klipjében a művészettörténet leghíresebb festményeinek portréalanyaivá lényegült át. Hogy pontosan kiket személyesít meg a Fall Again-ben, illetve miféle vizuális trükkökkel sikerült ez a nem mindennapi bravúr, megtudhatjuk a Sláger Téma Extrából. Ahogy az is kiderül, Csézy legszebb dalaival hogyan mentette meg szó szerint egy rajongójának az életét.

2020. március 15-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Keresztes Ildikóval, Kiss Lenkével, Csézyvel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!