Meghalt a Grammy-díjra is jelölt skót zenész, aki kizuhant egy erkélyről

GettyImageRank1 bestof topix Horizontal
(FILES) In this file photo taken on April 19, 2019 SOPHIE performs at Mojave Tent during the 2019 Coachella Valley Music And Arts Festival on April 19, 2019 in Indio, California. - Scottish electronic pop producer Sophie has died at the age of 34 in a "terrible accident", the artist's record label said in a statement on January 30, 2021. (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Sophie, skót elektronikus popzenész szombat hajnalban Athénban teliholdfigyelés közben kizuhant egy erkélyről és meghalt - tudatta a rajongókkal a kiadója egy közösségi bejegyzésben.
Vágólapra másolva!

A tragikus balesetben 34 évesen meghalt Sophie (polgári nevén Sophie Xeon), akit Grammy-díjra is jelöltek, korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Madonna, Nicki Minaj, Camila Cabello, Charli XCX, Vince Staples, vagy Kim Petras.

Őt tartották az új hangzású szinti-pop egyik legnagyobb úttörőjének, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb művészének titulálták a halálhírével kapcsolatos hivatalos közleményben.

A menedzsmentje szerint a glasgow-i születésű művész szombat hajnali 4-kor halt meg Athénban, miután kiment a tetőre, hogy megcsodálja a teliholdat, de megcsúszott, és átesett a tetőkorláton.