Harcolj diétával a mellrák ellen!

Vágólapra másolva!
Napi 1500 kalóriás egészséges ételekből álló diétát fejlesztettek ki a mellrák ellen, mivel a túlsúly növeli a rák kialakulásának a kockázatát. A diétában szereplő receptek mind tudományosan bizonyított rákellenes élelmiszerekből készülnek.
Vágólapra másolva!

Bizonyos élelmiszerek, mint például az egészséges zsírok, az olívaolaj, a sötét színű karotinban dús gyümölcsök és zöldségek, a teljes kiőrlésű gabonafélék és a sajtok különösen hatásosak a mellrák elleni harcban.


Dr. Mary Flynn kifejlesztett egy mellrák elleni diétát, ami az egészséges nőknek segít megelőzni a betegség kialakulását. Receptjeit használhatják fogyásra is, vagy ha már elérték a kívánt súlyt, akkor heti pár napos diétával segít a megtartásában.


Nem csak a fogyáson van a hangsúly, a diétában szereplő ételek mind rákellenesek. Dr. Fynn a kívánt súly elérése után azt javasolja, hogy heti kétszer folytassák a diétát, hogy megtartsák az elért súlyt. Emiatt még a puding is engedélyezett, sőt az egyéb nassolni való ételek is, de ha lehet, helyettesítsük a zsírokat olívaolajjal és teljes kiőrlésű lisztet használjunk.