Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
Az 58 éves ír Mick Wilary megcsúszott egy krumplin és mindkét bokáját eltörte. Amikor egy botot faragott, hasba szúrta magát, a macskában megbotolva leesett a lépcsőn, amikor pedig egy ló vetette le a hátáról, az egyik nyakcsigolyája törött el. Az eltelt évtizedek során a férfi több mint harminc alkalommal szenvedett súlyos sérülést.
Vágólapra másolva!

A farmmunkás jelenleg is lábadozik, miután lába múlt hónapban egy kotrógép alá szorult. Ám ez csak a legutóbbi baleset volt. Egy évtized alatt kiesett már egy markoló kanalából, leesett egy nejlonzacskótól megijedt ló hátáról, és legalább tíz alkalommal tört el a keze, mert kalapáccsal ráütött. A kétszeres nagypapának már több mint 15 alkalommal volt csonttörése.


"Azt hiszem, hajlamos vagyok a balesetekre, de nagyon fontos, hogy talpra álljunk, ha ilyen történik velünk" - mondta el a Daily Mail újságírójának az ír Durham megyei Stanleyből származó férfi. "Szerencsém van, hogy nem vezetek autót. Csak traktorra szól a jogosítványom."


A legutolsó alkalommal borzalmas sérülést szenvedett, amikor egy markoló elszabadult és egy falnak szorította Micket. Lába olyan mértékben roncsolódott, hogy az orvosok abban sem voltak biztosak, hogy meg tudják menteni a végtagokat. Micket háromszor műtötték meg a Newcastle-i Közkórházban, a férfi azt reméli, hat hónap elteltével talpra állhat majd.


"Azt hittem, elvesztettem a lábamat. A fájdalom olyan szörnyű volt, hogy meg voltam róla győződve, hogy a markoló levágta őket" - emlékszik vissza a férfi. "A lábam a fejem mellett volt, hihetetlennek tűnt a testtartásom. A csont is kiállt. Amikor megérkezett a mentőhelikopter, kértem egy cigarettát és mindenki nevetett. Aztán kaptam egy injekciót és a következő dolog, amire emlékszem, a helikopter rotorjainak hangja."


Mick egy farmon nőtt fel, sérüléssorozata is ekkor kezdődött. Felesége, Evelyn így nyilatkozott róla: "Olyan az egész, mint egy vicc. Mickkel élni egy nagy kaland. Sosem felejtem el, hogy amikor rálépett egy krumplira, megcsúszott és mindkét bokáját eltörte. Ő egyszerűen ilyen. Ha a haverjai meg szeretnék tudni, vajon van-e áram egy kerítésben, megvárják, míg Mick véletlenül, hozzáér. De semmi nem kedvetleníti el, és sosem hibáztat senkit a balszerencséjéért."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről