Drukkolj Rába Timinek a fogyókúrához!

Vágólapra másolva!
Három hét, több centi mínusz, kilókban mérhető eredmény és egy elégedettebb nő. Rába Timi azt mondja, 40 év felett, három gyerekkel most érzi magát igazán csúcsformában.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BsmkmKrws0eeASJa
Vágólapra másolva!

Timi az elmúlt hetekben hihetetlen teljesítményt nyújtott. Naponta edzett, átalakította az étrendjét és a családjára is ugyannyi időt fordított, mint máskor. Azt gondolhatnánk, a nagy fogyókúra harmadik hetére már teljesen kifárad, de nem ez történt. "Abszolút több energiám van" - meséli lelkesen.

Timinek nagy segítséget jelent kislánya, Nina. Egyszerre edzenek, mert Timi hisz abban, hogy a sportot gyerekkorban lehet a leginkább megszeretni.

Az étrendről csak annyit, hogy tartja magát három hete tett fogadalmához, egyáltalán nem eszik cukrosat, még akkor sem, ha az egy csalogató fagylalt a nagy melegben.

Rubint Réka azt ígérte három héttel ezelőtt, hogy Timi négy hét alatt öt-hét kilót fogyhat, ha betartja az étrendet és hetente háromszor mozog. Már csak pár nap, és kiderül, megérte-e a komoly erőfeszítés, és hogy Timi hány kilótól és centitől szabadult meg.

Nézd meg a teljes riportot a LIFE Magazinban!