Bevállalnád? Hárman az ágyban

Vágólapra másolva!
Szex hármasban: neked megfordult már a fejedben? Felmérések szerint az emberek több mint 65 százaléka kipróbálta, vagy szívesen kipróbálná, ha módjában állna.
Vágólapra másolva!

Különösen a férfiak álma az a felállás, amikor egyszerre két lányt is az ágyába csalogathat. A két lány-egy fiú variáció a leggyakoribb felállás, és a legtöbb esetben ez a típusú szex-akció előre tervezetten valósul meg, míg a másik változat, a két fiú egy lány hármasa inkább spontán alakul, legtöbbször akkor, ha egy buliban egy leheletnyivel többet ittak a tervezettnél, és haveri alapon megosztoznak egy arra nyitott lányon.


A harmadik legyen idegen


De ki legyen a harmadik? A beszámolók alapján az a jó, ha a harmadik szereplő nem a kolléganő, és pláne nem a legjobb barátnő, hiszen egy új test bevonása egy pár intim szférájába a későbbiekben problémát okozhat.


Ha csak egyszerűen a kíváncsiság hajt egy párt, a leghelyesebb, ha egy szórakozóhelyen csípnek fel egy mindkét fél számára vonzó idegent. Ha a harmadik személy egy ismerős lány, akkor könnyen előfordulhat, hogy a párkapcsolat felbomlik emiatt a lány miatt.


Te vállalnád a harmadik szerepét?


Ha vállalkozó kedvű vagy, és erős benned is a kíváncsiság, és nyitott vagy arra, hogy csatlakozz egy idegen párhoz, akkor nagyon fontos, hogy őszintén beszéljetek arról, hogy szeretnéd, ha egyenjogú félként kezelnének. A bio-baba szerep ugyanis, ha akkor és ott esetleg nyújt is némi érzéki örömöt, a későbbiek során sokat ronthat az önértékeléseden, és úgy érezheted, csak kihasználtak. Még akkor utolérhet ez az érzés, ha önként vállaltad a helyzetet.


Tisztázzátok a játékszabályokat


Az is nagyon fontos, hogy az utolsó pontig tisztázzátok, meddig mentek el: hova és hogyan érhetnek hozzád, hogyan védekeztek a nem kívánt terhesség és a fertőzések ellen. Neked mi lesz a szereped, a folyamat minden egyes lépését érdemes előre tudni.


Soha nem menj bele olyan játékba, ahol azt mondják: majd spontán alakul. A rutinos "társasjátékozók" már begyakorolt forgatókönyv alapján játszanak, így nem lenne tisztességes veled szemben, ha belevonnak egy olyan játékba, amelynek te nem ismered a szabályait.


A fiúk és te


Olyan helyzetbe csak nagyon óvatosan szabad belemenni, amikor két fiú akar osztozni egy lányon. Lehet jó élmény, de a legtöbb esetben a lányok többsége ezt a kalandot - ha újra dönthetne - kihagyná. Persze, ez attól is függ, hogy a két fiúnak mi a motivációja. Ha ugyanis a cél az, hogy a két fiú a lány kedvét keresi, és mindketten önzetlenül arra törekednek, hogy bevezessék a lányt egy erotikus izgalmakkal teli világba, ahol még sohasem járt, az izgalmas lehet. Ám, ha a lány szerepe csupán annyi, hogy két fiút kell szexrabszolgaként kielégítse, az nem biztos, hogy jót tesz a lány önértékelésének.


Amire mindenképpen ügyelni kell:


Az egészségedre:
Az óvszerhez ragaszkodj még akkor is, ha pecsétes papírt is lobogtatnak az orrod előtt, hogy egészségesek, és ne csak a behatoláskor, de az orális szex során is.


A higiéniára:
Mindannyian tökéletesen tisztán közeledjetek a másikhoz és a játékeszközök tisztán tartásáról is gondoskodjatok.


A személyes biztonságodra:
Ha partnereid ismeretlenek, legalább egy barátodnak mondd el, mire készülsz, pontosan hol lesztek, és beszéljetek meg egy időpontot is, hogy ha addig nem jelentkezel, keressen. Jobb az elővigyázatosság.


Ha soha többet nem akarsz velük találkozni, ne add meg az igazi neved se a telefonszámod.


Idegenekkel ne menj bele szado-mazo játékba. Ketten vannak, és nem tudhatod nekik hol a tűréshatár.


Ne lepődj meg, ha minden vágy és lelki rákészülés ellenére esetleg az utolsó pillanatban mégis ki akarsz szállni a buliból. Jogod van hozzá, még akkor is, ha szexuálisan felizgatott állapotban hagyod ott partnereidet. Nem tarthatnak vissza és nem kérhetik rajtad számon döntésedet.

K. T.


Kövesd az ország nagy szextesztjét a Facebookon!