Charles herceg keresztfia kábítószert fogyasztott<br/>

Vágólapra másolva!
Charles herceg, az angol trón várományosa saját fiait félti, hogy ők is kipróbálhatják a drogot. A kérdés az után merült fel, hogy egy angol újságban megjelent: a herceg keresztfia beismerte, hogy kábítószert fogyasztott.
Vágólapra másolva!

Az angol trónörökös, Charles herceg vasárnap látta meg az újságok címoldalán a hírt, miszerint keresztfia, Tom Parker Bowles kábítószert fogyasztott. A fiúnak Camilla Parker Bowles az édesanyja, akivel a herceg az elmúlt évben már nyilvánosságra hozta az addig titkolni próbált viszonyát.
A 24 éves Parker Bowles szinte a 16 éves William és a 14 éves Harry hercegek bátyjának számít, mióta a fiúk édesanyja, Diana hercegnő 1997 augusztusában Párizsban autóbalesetben meghalt. Charles herceg ezért aggódik a saját fiai miatt is.
Parker Bowles, aki jelenleg a cannes-i filmfesztiválon vesz részt filmkritikusként, a Sunday Times nevű brit lap szerint megbánta tettét, és bocsánatot kért szüleitől.
A herceg hazahívta fiait, Williamet és Harryt a kollégiumból, hogy elbeszélgessen velük a kábítószer veszélyeiről. A királyi család elsősorban William miatt aggódik, mert ő is - Parker Bowleshoz hasonlóan -állandó reflektorfényben van.
Az esetet követően a brit lapok szerint elúszott annak a lehetősége, hogy Charles herceg és az anyakirálynő között a vita csillapodjon Camilla miatt.
Tom Parker Bowlest munkáltatói nagyszerű, példás magaviseletű fiatalembernek tartják.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló:

Információk Dianáról, a királyi családról; fotók, linkek