Karácsonymentes hangulat az ünnepekre egy brit szállodában  

Vágólapra másolva!
Egy yorkshire-i szálloda tulajdonosa észrevette, hogy egyre több ember elviselhetetlennek tartja a karácsonyi ünnepeket, ezért vendégeinek speciális, garantáltan "karácsonymentes" hangulatot ígér a december végi ünnepekre.
Vágólapra másolva!

Évről évre egyre több embert ijeszt meg a karácsonyi ünnepek előtti készülődés, majd a napokig tartó ünneplés. Ezért döntött úgy egy brit szálloda tulajdonosa, hogy programot ajánl december 23. és 27. között mindazoknak, akik szeretnék elkerülni a találkozást és ünneplést rokonaikkal, barátaikkal.

A yorkshire-i Dunley Hall hotel 375 fontért "karácsonymentes" hangulatot ígér vendégeinek. A hagyományos karácsonyi eledelek helyett egyszerű, hideg szendvicseket lehet enni, bármilyen zene hallgatható, de karácsonyi muzsikákról szó sem lehet, és szenteste szándékosan elhibázott ajándékokat adnak egymásnak a látogatók.

Nincsenek karácsonyfák, díszítések, az ünnepi üdvözlőlapokat pedig el kell égetni a kandallóban. A személyzet arra is felkészült, ha valaki időközben mégis meggondolná magát, a konyhában mindig készen állnak a szakácsok az ünnepi menü elkészítésére.