McCain felvállalta, Obama véghezvitte - nyilatkozatok

Vágólapra másolva!
John McCain republikánus elnökjelölt azzal vígasztalta híveit a vesztes elnökválasztás után, hogy a kudarcról csak ő tehet, de a kampány így is élete legnagyobb élménye volt. Barack Obama nagy tettekről és nagy változásokról szónokolt. Olvassa el, ki mit mondott a választás éjszakáján!
Vágólapra másolva!

"Amit tettünk, megváltoztatja Amerikát" - Obama győzelmi beszéde

"Amit ma este tettünk, megváltoztatja ezt az országot" - mondta Barack Obama választott demokrata elnök győzelmi beszédében. Obama szerint megválasztása azt bizonyítja, hogy Amerikában minden lehetséges. A választók segítségét és összefogását kérte a pénzügyi válság megoldásában, a terroristáknak pedig azt üzente: "legyőzünk titeket".

"A kudarc az enyém, nem a tiétek" - McCain gratulált Obamának

"Ma este ők különösen büszkék lehetnek" - mondta az afroamerikaiakra John McCain republikánus elnökjelölt, amikor bejelentette, hogy gratulált demokrata ellenfelének. "A kudarc az enyém, nem a tiétek" - mondta McCain híveinek, majd összefogásra és az új elnök támogatására, segítésére szólította fel őket.

Bush: Omaba győzelme az amerikai történtet diadala

George Bush alig várja, hogy személyesen is találkozzon Barack Obamával, akit meghívott a Fehér Házba. lelkesítő látvány lesz, ahogy belépnek az ajtón - mondta rövid üdvözlő beszédében Bush. Az elnök szerint minden amerikai büszke lehet a keddi történelmi eseményre.