A bomba villanása is látszik egy a moszkvai robbantásról készült videón

Robbanás történt a moszkvai Domogyedovo repülőtér nemzetközi érkezési termináljának csomagkezelő részlegében, bombavillanás videó
Vágólapra másolva!
Videofelvételt tettek közzé a moszkvai repülőtéren történt robbantásról, amelyen látszik a robbanás pillanata és a bomba villanása is. Az internetes felvételt feltöltője szerint azt egy reptéri kamera rögzítette hétfőn.
Vágólapra másolva!

Egy nagy villanás, majd a teremben megjelenő füst látszik azon az új videofelvételen, amely állítólag a hétfő esti moszkvai robbantást örökítette meg. Az internetes videomegosztókra feltöltött felvételt látszólag egy térfigyelő kamera rögzítette, és megosztói szerint a Domogyedovó reptéren hétfőn este elkövetett robbanás pillanatát ábrázolja.

A videón egy olyan terem látható, amelyben világító reklámtáblák előtt utasok jönnek-mennek viszonylag sűrűn, nagy csomagokkal. A felvétel végén a terem kijáratánál látszik a hatalmas villanás, amely vélhetően a szomszéd teremben történt, de a kijáratnál több embert is ledönt a lábáról. A villanás után a felvételen látható csarnokot is azonnal füsttel kezdi megtölteni a plafonon található szellőzőkön keresztül. (A moszkvai robbantásról részleteket itt olvashat, szemtanúk helyszíni beszámolóit pedig itt találja).

Figyelem! A videó utolsó másodpercei felkavaró képeket tartalmaznak!