Milliós ékszereket raboltak Kim Kardashiantól

#BlogHer16 Experts Among Us Conference GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
LOS ANGELES, CA - AUGUST 05: Kim Kardashian West speaks during the #BlogHer16 Experts Among Us conference at JW Marriott Los Angeles at JW Marriott Los Angeles at L.A. LIVE on August 5, 2016 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikai tévésztár párizsi luxusrezidenciájára törtek be a fegyveresek. Kardashiannak nem esett baja, de megviselték a történtek.
Vágólapra másolva!

Az öt rabló hétfő hajnali három óra tájban vitte el az ékszereket, senkinek nem esett bántódása. A sztár szóvivője úgy fogalmazott, Kardshian "fizikailag sértetlen, de nagyon megrázták a történtek".

A CNN amerikai hírtelevízió értesülése szerint

két rabló rendőrnek adta ki magát, és úgy jutott be Kardashian lakosztályába.

A tévésztár a divathét miatt érkezett Párizsba, férje, Kanye West rapper nem tartott vele, mert vasárnap fellépett New Yorkban, de amint értesült a rablásról, félbeszakította koncertjét.

A támadás egy hírességek és gazdagok számára fenntartott diszkrét luxushotelban történt a francia fővárosban, a Madeleine-templom mögött. Kardashian már korábban is megszállt ott, 2014-ben Kanye Westtel kötött házassága előtt is ott lakott egy ideig.