Kitüntették Bill Gatest és feleségét

HOLLANDE, Francois; GATES, Bill
Párizs, 2017. április 21. Bill Gates, a Microsoft amerikai számítástechnikai társaság alapító elnöke és neje, Melinda Gates, miután átvették Francois Hollande francia elnöktől a Francia Köztársaság Becsületrendje parancsnoki fokozatát a párizsi elnöki rezidencián, az Elysee-palotában 2017. április 21-én. A Gates házaspár a szegény országok fejlődésének ösztönzése érdekében kifejtett jótékonysági tevékenységükért részesült az elismerésben. (MTI/EPA/Julien de Rosa)
Vágólapra másolva!
Becsületrenddel tüntették ki Bill és Melinda Gatest
Vágólapra másolva!

Francois Hollande francia elnök becsületrenddel tüntette ki a Microsoft alapító elnőkét és feleségét a szegény országok fejlődésének ösztönzése érdekében kifejtett jótékonysági tevékenységükért.

Párizs, 2017. április 21. Bill Gates, a Microsoft amerikai számítástechnikai társaság alapító elnöke és neje, Melinda Gates, miután átvették Francois Hollande francia elnöktől a Francia Köztársaság Becsületrendje parancsnoki fokozatát a párizsi elnöki rezidencián, az Elysee-palotában 2017. április 21-én. A Gates házaspár a szegény országok fejlődésének ösztönzése érdekében kifejtett jótékonysági tevékenységükért részesült az elismerésben. (MTI/EPA/Julien de Rosa) Forrás: MTI/EPA/Julien De Rosa