Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Szijjártó: Ösztönzi a migrációt és bátorítja a terrorizmust az ENSZ

SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2019. április 16. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél a Pepco beruházásbejelentő sajtótájékoztatóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. április 16-án. A Pepco csaknem 27,2 milliárd forintos logisztikai beruházást telepít Magyarországra, hogy a régió valamennyi országát kiszolgálhassa a Pest megyei Gyálról. A kormány 1,9 milliárd forinttal támogatja a beruházást. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Az ENSZ bátorítja a terrorizmust és ösztönzi a migrációt, amivel nagyon veszélyes politikát folytat - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban.
Vágólapra másolva!

A magyar diplomácia vezetője erről azzal összefüggésben beszélt, hogy az ENSZ egyik emberi jogokkal foglalkozó biztosa eljárás alá akarja vonni Magyarországot, amiért a bíróságok terrorista tevékenység miatt elítélték azt az Ahmed H.-t, aki 2015-ben levezényelte a támadást a határt védő magyar rendőrökkel szemben.

Szijjártó Péter: Az ENSZ bátorítja a terrorizmust és ösztönzi a migrációt Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Szijjártó Péter rámutatott: a világszervezetnek fel kellene lépnie a terrorizmus és a terroristák ellen, ehelyett ennek az ellenkezőjét teszi, mivel az ilyen lépésekkel éppen a terroristákat bátorítja. A migráció és a terrorizmus bátorítása szerinte annál is veszélyesebb, mert a két jelenség egymást erősíti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről