Rendszeresen mérgezte felesége kávéját, rejtett kamera buktatta le - videó

2019.08.05. 11:49

Minden nap csak egy kevés mérget rakott a felesége kávéjába egy amerikai férfi, Brian Kozlowski, aki így akarta megölni az asszonyt az egyesült államokbeli Michiganben, Macomb Townshipben.

Therese Kozlowskinak azért lett gyanús a 22 éves férje, mert minden egyes kávé után, amit a férfi főzött neki, álmos lett, szédelgett és hallucinált is. Ezért egy rejtett kamerát szerelt fel a mosogató fölé, ami lebuktatta a férfit - írja a Metro

A kamera felvételein jól látszik, hogy a fiatal férj minden egyes alkalommal valamiféle szert – ami antihisztaminnak tűnt - tesz a nő kávéjába. Egyszer még vezetés közben is majdnem elaludt a kávéba tett szer miatt. A férfi 2018-ban kezdte el mérgezni a feleségét, amikor már beadták a válókeresetet.

A bíróság azonban csak két hónap börtönre ítélte a férfit.

Brian Kozlowski ügyvédje szerint a férfi mélységesen megbánta az egészet. Az ügyész szerint viszont a bíróság fontosabbnak tartotta a férfi szabadságát, és hogy tovább tudjon dolgozni, mintsem az asszony biztonságát. 

Aggasztó, hogy valaki, aki ilyen bűncselekményt követ el, veszélybe sodorva a felesége és mások életét, képes megúszni egy ilyen ítélettel - mondta az ügyész.