Egy szikláról eshetett a tengerbe a Mallorcán eltűnt magyar testvérpár

Vágólapra másolva!
Minden bevethető eszközzel keresik a hatóságok azt a magyar testvérpárt, akik Mallorcán tűntek el a múlt héten. Többen látták, ahogy a viharos hullámok két embert elsodortak a partról. Lehet, hogy Katalin és Mihály volt az. A férfit és a nőt továbbra is eltűntként keresik, a családjuk nem adja fel a reményt – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Pokollá vált annak a magyar családnak az élete, amely péntek óta hiába várja haza a rokonait Mallorcáról. A testvérpár, Katalin és Mihály egy szabolcsi településről indult el az álomnyaralásra, Cala Esmeraldába. Minden úgy indult, ahogy eltervezték, de szerda óta nem adtak magukról életjelet, és nem is lehet őket elérni.

– mondta a testvérpár egyik ismerőse a Borsnak.

Ezek után kiderült, hogy a szállodájukban több napja nem látták őket, és a takarításnál jöttek rá, hogy nem hagyták el a szállásukat időben.

A személyzet mindent úgy talált, ahogy hagytak, akkor már valószínűleg napok óta nem jártak ott.

A lap információi szerint a bérelt autójukat is megtalálták, a rendőrség és a szálloda is keresteti őket, a telefonjukat is próbálják bemérni.

Mindent bevetnek

A testvérpár eltűnésével egy időben egy nő jelentette be a rendőrségen, hogy látta, ahogy a Santanyi sziklás, veszélyes partszakaszáról két ember a vízbe került a viharban.

– mondta a spanyol Diario de Mallorca nevű lapnak a nő.

A rendőrök hajókkal, helikopterekkel, búvárokkal és speciális drónokkal keresik az eltűnt magyarokat, de a viharok nagyon megnehezítik a dolgukat.

Az Aurora nevű helyi hajó közben kiemelt egy férfi holttestet a tengerből, de még nem sikerült azonosítani.

A testvérpárt a magyar rendőrség is eltűntként keresi.

Az utolsó pillanatig reménykednek

A testvérpár családja és barátaik reménykednek abban, hogy Katalin és Mihály még életben van.

– mondta egy helyi lapnak az egyik rokon.

A Borsnak az egyik hozzátartozó megerősítette, hogy most is keresik őket és folyamatosan kapcsolatban vannak a helyi hatóságokkal.

– mondta a hozzátartozó.

Ahogy korábban megírtuk, a Baleár-szigeteken és Katalóniában szerdán özönvízszerű esőzések voltak. Ketten meghaltak, hat embert azóta is eltűntként keresnek.

Magyar testvérpár tűnt el Mallorcánhttps://www.origo.hu/nagyvilag/20191027-eltunt-magyar-turistak-utan-kutatnak-a-mallorcai-hatosagok.html?fbclid=IwAR1vJCNgwG0L-t6Xw_6oRiHkPjQLvF-7iTFRcA2K4W9YygMkXaS8EHw9PNQ