Még azután is zaklatott egy iskolás kislányt egy férfi, hogy már nyomoztak ellene

Vágólapra másolva!
A 45 éves, teherautósofőrként dolgozó David Rowlinsont 8 év börtönre ítélték egy kamaszlány szexuális bántalmazása miatt, mert, ahogyan a bíró is fogalmazott, tönkretette a lány gyerekkorát. A férfi még azután is zaklatta a lányt, hogy már eljárás indult ellene a lány szexuális zaklatása miatt.
Vágólapra másolva!

A 45 éves David Rowlinsont akkor bukott le, hogy szexuálisan zaklat egy fiatal lányt, amikor a lány egyik osztálytársának szülei szemtanúi voltak, hogy a lány beszál az iskola közelében álló autóba. Azonnal értesítették is a rendőröket.

Amikor a rendőrök rájuk találtak, a lány azt mondta nekik, hogy

gondjai vannak, és megbízik a férfiban, aki sokat segít neki, ezért beszélget vele.

Végül a lány anyja rájött, hogy már hat hónapja rendszeresen találkozgat a férfival, és egyszer látták, hogy egy olyan üzenetet küldött Rowlinsonnak, hogy ne menjen az iskola közelében, mert azzal felébreszti a gyanút másokban.

Amikor a lány anyja megkérdezte, hogy történt-e valami köztük, a lánya azt felelte:

"Irányítani próbál engem".

Majd amikor a férfi megtudta, hogy a lánynak van barátja, küldött neki egy manipulatív üzenetet: Egy falra voltak felfüggesztve a ruhái, mellyel azt próbálta szimbolizálni, hogy felakasztja magát.

A lány később sírva vallott be mindent a rendőröknek. Elmondta, hol és mikor, illetve hogyan kezdte el zaklatni a férfi, felsorolta a bántalmazás helyszíneit, az autót, a férfi ágyát, a hotelt, egy erdőt, és az iskolához közeli helyszíneket.

Az ügyész elmondta, hogy a férfi kihasználta, hogy a lány problémákkal küzd, ezért úgy tett, mintha segítene neki, majd molesztálni kezdte.

Tehergépjármű-sofőrt, aki szexuálisan bántalmazta a szülő által vele autóban elfogott iskoláslányt

Nyolc éve börtönbe került egy teherautó-sofőr, aki" irányította "egy iskolás lányt, akit szexuálisan bántalmazott azzal, hogy megölte magát. A 45 éves David Rowlinson bántalmazásának gyanújáról először akkor számoltak be, miután egy másik tanuló szülője az iskola közelében észrevette a lányt a Ford Focus-ban, és a tinédzser "túlságosan szeretetteljesnek" tűnt - írja a Liverpool Echo.

Kezdetben csak ráírt a Facebookon, és ismerkedett vele, ami bizalmas beszélgetésekhez vezetett, majd elkezdett neki olyan kérdéseket feltenni, mint hogy

vagy

A férfi azt állította, hogy nagyon szerette a lányt, és

a molesztálást megpróbálta úgy beállítani, mintha a lány is akarta volna.

A visszaélések azonban rendszeressé váltak, és alkalmanként az iskola közelében is megtörténtek.

A letartóztatás után Rowlinson nem tett vallomást, kifizette az óvadékot, ezért szabadon engedték, majd újra meg újra felkereste a lányt, egészen addig, amíg ismét le nem tartóztatták.

Tavaly december 6-án bűnösnek vallotta magát, beismert a zaklatást.

A lány anyja a bíróságon úgy fogalmazott, hogy

összetörte a lánya lelkét, elvette a gyerekkorát, és kihasználta azt, hogy lánya akkoriban kritikus időszakon ment keresztül, így rendkívül sebezhető volt.

A lány hozzátette, borzalmasan érezte magát.

"Csak most kezdem felfogni, hogy ez nem az én hibám. Egy felnőtt ember, akiben megbíztam, mert úgy éreztem, hogy törődik velem, végül bántalmazott és kihasznált"

- mondta a bíróságon.

A lány hozzátette, hogy azóta

rémálmok gyötrik, alvajáró lett, és minden percben pánikrohamot kap, ahányszor meglát egy hasonló kocsit, mint Rowlingsoné.

A férfi ráadásul azt javasolta neki, hogy kezeltesse a tüneteit, hogy azok csökkenjenek, illetve megszűnjenek, de mindezt csak azért, hogy ez ne számítson súlyosbító tényezőnek az ítéletében.

- mondta a fiatal lány.

A lány azt is elmondta, hogy még mindig kísértik őt a Rowlinsonnak köszönhető rémes emlékek.

Michale Scholes, a férfi ügyvédje szerinte a teherautó-sofőr Rowlingson nem mondható érzéketlen szexuális ragadozónak, hiszen felelősséget vállalt a saját tetteiért.

Forrás: Getty Images/Christopher Furlong

Anil Murray biró viszont

súlyosbító tényezőként említette a jelentős korkülönbséget, és azt, hogy a férfi megfenyegette a lányt, és azután sem hagyott fel a zaklatással, hogy egyszer már letartóztatták miatta.

A bíró elmondta, Rowlingson eredetileg

12 évet kapott volna, de mivel beismerő vallomást tett, és megbánta tettét, 8 év után szabadulhat.

Rowlingson ezenkívül a szexuális bűnözők listájára is felkerült - írta meg a Mirror.