Meghalt a hős férfi, aki a Temzébe ugrott, hogy megmentsen egy nőt

Vágólapra másolva!
Hősként ünneplik azt a londoni férfit, aki beugrott a Temzébe, hogy megmentsen egy nőt, aki bezuhant a folyóba. A nő túlélte, a férfi viszont meghalt - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

Egy nő beleesett a Temzébe Londonba, és segítségért kiáltott, mivel nem tudott úszni. A segélykiáltásait meghallotta a 20 éves Folajimi Olubunmi-Adewole, aki leszaladt a London Bridge-ről a folyóhoz, és beleugrott a vízbe. Ő és egy másik férfi, Joaquin Garcia több mint 40 métert úszott, hogy segítsenek a nőnek, de a fiatalabb férfi maga is bajba került.

Garciát és a nőt a hatóságok ki tudták menteni, de a 20 éves fiatalembert öt órával később holtan találták meg.

A tragikus eset még április 24-én éjszaka történt. A barátai által csak Jiminek nevezett férfi halálának ügyében kedden nyitotta meg a nyomozást a shouthwarki halottkém irodája.

A meghallgatáson kiderült, hogy ugyan

többen is meghallották a nő segélykiáltásait, csak ez a két férfi ugrott be a vízbe, Sok szemtanú azt kiáltotta, hogy ne ugorjanak be.

A férfi keresésében rendőrhelikopter is részt vett, és csak hajnalban, öt órával az eltűnése után találták meg a holttestét a vízben.

A férfit hősnek tartják a tettéért.

A szülei azt nyilatkozták, hogy büszkék a fiú hőstettére, de a halála lesújtotta őket.

"Jimi egy nagyon kedves fiatalember volt, ő volt a család szíve. Tele volt életkedvvel, még előtte állt az egész élet, voltak ambíciói, nagyon tehetséges volt" - nyilatkozta a fiú apja a The Sunnak.