Szoknyába öltözött férfi tanárok érzékenyítik a nyolcéves diákokat Skóciában

Skócia, LMBTQ, LMBTQ-propaganda, transz
Vágólapra másolva!
Skóciában már a 8 éves gyerekeknek is érzékenyítő kurzusokat tartanak az iskolákba, a szülőknek ráadásul nincs is joguk megtudni, ha esetleg a gyermekük az LMBTQ-propaganda hatására például kisfiú létére lánynak azonosítja magát. Nemrég pedig a sajtóban jelentek meg beszámolók arról, hogy szoknyába öltöznek a férfi tanárok, így próbálják meg "elfogadóbbá" tenni a gyerekeket.
Vágólapra másolva!

A skót edinburgh-i Castleview általános iskolában három férfi tanár is női szoknyában (nem összetévesztendő a hagyományos skót szoknyával) tartotta meg az órát a gyermekeknek, így akartak érzékenyíteni, ráadásul a kisfiúkat is arra buzdították, hogy cselekedjenek hasonlóan.

Az iskola szerint ez egyszeri alkalom volt, amivel az egyenlőséget szerették volna népszerűsíteni, a szülők viszont úgy gondolják, hogy mindez

nem szólt másról, csak az LMBTQ-propaganda terjesztéséről.

A skót kormány már egy ideje az LMBTQ-lobbisták oldalán áll, ahogyan pedig a Russia Today fogalmazott, az iskolai érzékenyítés és a transz aktivisták előtérbe helyezése teljesen egybe cseng a skót kormány által szorgalmazott politikai direktívával.

A skót kormány egy 70 oldalas iránymutatást is közölt arról, hogy miként kell támogatni a transznemű növendékeket az oktatási intézményekben. Ez alapján nem csak támogatják a fiatalok nemváltoztatást, hanem sok esetben bátorítják is erre a diákokat.

Az elvárások szerint 8 éves kor fölött a skót gyermekeknek mindenképpen elfogadást kell tanúsítaniuk a szexuális sokszínűség és a gender ideológia iránt.

A tanárok feladata pedig, hogy felhívják a figyelmet a nemekről kialakult sztereotípiákra, a különböző órai játékoknak pedig gendersemlegesnek kell lenniük, valamint olyan könyvekből kell oktatni, felolvasni, amelyben transznemű emberek is szerepelnek.