Fényes nappal az utcáról raboltak el egy fiatal lányt Angliában - videó

Angel Lynn, elrabolta túlságosan féltények barátja, Loughborough
Vágólapra másolva!
Utcai kamera rögzítette, ahogy az utcáról elrabolnak, majd egy furgonba tuszkolnak egy tinédzsert az angliai Leicestershire-ben - írja a News Sky. A lány végül egy kétsávos úton kiesett a furgonból.
Vágólapra másolva!

Angel Lynnt még 2020 szeptember 17-én találták meg Loughborough közelében az A6-os út mellett, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A 19 éves lány azóta sem épült fel teljesen, ápolásra szorul.

A bíróság most ítélte el, elrablóját, és társát. A tárgyaláson bemutatták azt a felkavaró felvételt is, amin látszik, hogy

fényes nappal Chay Bowskill a lány mögé lopódzik, felkapja, majd egy kétsávos úton átcipeli, majd egy ezüst színű furgonba rakja.

A furgon, amit Rocco Sansome vezetett ezután, elhajtott.

Angel Lynn útközben kiesett a furgonból.

Az nem derült ki, hogy a lány így próbált megszökni, vagy a támadók kilökték az autóból. Egy járókelő talált rá a szörnyű sérüléseket szerzett fital lányra, aki azonnal értesítette a hatóságokat.

Chay Bowskillt emberrablásban, kényszerítésben, valamint az igazságszolgáltatás elferdítésében találták bűnösnek. A 20 éves férfit 7,5 év börtönbüntetésre ítélték.

Társára, a 20 éves Rocco Sansome-ra 21 hónapos börtönbüntetést szabtak ki emberrablás miatt.

- nyilatkozta az ítélet után Angel Lynn családja.

- mondta Paddy Lynn, a lány apja.

Édesapja elmondta, hogy lánya sérülései nem teszik lehetővé, hogy olyan életet éljen, mint egy átlagos ember.

Minden nap egy hatalmas küzdelem lányának, a családnak és a barátainak is.
Hozzátette: Megpróbálunk erősek maradni, de tudjuk, hogy minden nap nehéz és küzdelem lesz mindannyiunk számára, különösen Angel számára.

Tudom, hogy Angel már soha nem fog férjhez menni, és soha nem fogom tudni a lányomat az oltárhoz kísérni. Nikki és én soha nem leszünk Angel gyerekeinek nagyszülei. Nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő lányunk számára, de

Tony Harward nyomozó főfelügyelő a tárgyalás után azt mondta, hogy egyetlen ítélet sem képes pótolni azt az életminőséget, amelyet ez a fiatal nő elveszített.

- tette hozzá a főfelügyelő.