Bödőcs Tibor humorista visszavonul

Vágólapra másolva!
A közösségi oldalán arról írt Bödőcs Tibor, hogy visszavonul. Legalábbis egy ideig nem haknizik. Nyilván aztán fog, mert a haknijaiból ír. A magát olykor írónak nevező, Farkasházy Tivadar-szerű humorista azért rosszkedvű, mert a Fidesz győzött, nem is akárhogyan. Egyre-másra írnak arról a baloldalhoz köthető emberek a facebook-on, hogy mennyire szomorúak a választás eredménye miatt. Bödőcs is az.
Vágólapra másolva!

„Kedves nézőim,

véget ért a turném, nagyon köszönöm mindenkinek, aki az élő előadásokra ellátogatott, nagyszerű esték voltak! Köszönöm a szervezőknek, előzenekaraimnak, az adminnak, a sofőröknek, a műszaknak, a stábnak!

Most új műsor, esetleg új könyv reményében már megint Szibériá... illetve alkotói szabadságra vonulok. Mikor, ha nem most?"

Így kezdi írását, majd szidja a Fideszt és a Fidesz kommunikációját, olyan eredeti gondolatokkal, mint "sikerpropaganda" meg "szépen csomagolt hazugságok". (Szó szerint zárójelben: Bödőcs szereti magát írónak hívatni...). Haragszik egy kicsit Gyurcsányra is, majd a végén kiderül, hogy dehogy vonul vissza, hiszen a haknikból él. Így fejezi be búcsúlevelét:

"Hogy mivel folytatom, még számomra is meglepetés, ezért (is) szép ez a szakma.

Akárhogy is, a humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni!"

Az alapítvány-viccelődés eredetiségétől és bődületes erejétől nyilván azt várja Bödőcs, hogy a megalakuló új Fidesz-kormány már meg sem mer alakulni.

A hakni tehát folytatódik.