Agyonlőttek egy maszturbáló férfit egy francia nudista strandon

lyon
Vágólapra másolva!
Egy 46 éves férfit Lyonhoz közel, a "La Mama" nudista strandon lelőttek, miután szombat reggel összeveszett egy 76 éves férfival. Az áldozat korábban sértegette a strandolókat, és egy nő előtt maszturbált. 
Vágólapra másolva!

Egy 76 éves, idős férfi lelőtt egy másik, középkorú férfit egy franciaországi nudista strandon, miután összevesztek - írja a Mirror. A francia közszolgálati televízió szerint folyamatosan trágárkodott.

Az áldozat állítólag sértegette és fenyegette is a strandolókat, továbbá egy nő előtt is maszturbálni kezdett.

A középkorú férfi viselkedését egy másik férfi szóvá tette, majd vitatkozni kezdtek, de miután a férfi visszautasította, hogy máshol folytassák a vitát, a férfi legalább háromszor meglőtte, abból egyszer a mellkasán. Azt nem tudni, hogy a meztelen strandra miért ment fegyverrel a gyilkos.

A gyilkosság idején körülbelül 100 ember tartózkodott a strandon.

A férfi - aki állítólag közismert exhibicionista, legalábbis a Ouest-France így tudja - a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen meghalt, a lövöldözőt pedig a rendőrség őrizetbe vette, aki nem állt ellen.

A lövöldöző állítólag vadász, és fegyvertartási engedéllyel is rendelkezik.

A La Mama nudista strand a Grand parc de Miribel-Jonage-ban található, Lyon külvárosában, amely évente több mint 3,5 millió látogatót fogad.

Franciaországban borzalmasan romlott a közbiztonság, Marseille például - Malmő mellett - a legrosszabb bűnügyi statisztikával rendelkező európai várossá vált.