Rendőrök rángatták le az idős nőt a repülőről, aki többször megütött egy légiutas-kísérőt - videó

Jet2 légitársaság gépe
Vágólapra másolva!
Az utasok ujjiongása közepette húzták végig a német rendőrök a repülőgép kabinjának folyosóján azt a hetvenes éveiben járó, agresszívan viselekdő nőtt, aki a légiutas-kísérőkre támadt. Ingyenpezsgőt szeretett volna kapni a fedélzeten, ám annak híján gin-tonikkal vigasztalódott, majd - feltehetően részegen - botrányosan viselkedett. A Rodoszról Manchesterbe tartó járatnak Münchenben meg kellett szakítania útját a verekedős utas miatt.
Vágólapra másolva!

Több videó is készült a meghökkentő esetről, melynek főszereplője egy meg nem nevezett nyugdíjas nőről, aki megbotránkoztató módon viselkedett a Jet2 légitársaság Rodoszból Manchesterbe tartó járatán.

A szikra a videók tanulsága szerint azért kapott lángra, mert a nő - több alkalommal - ingyenes pezsgőhöz akart jutni a fedélzeten, ám a légiutaskísérők felvilágosították, hogy az nem jár neki.

Az asszony végül gin-tonikot fogyasztott, de mivel más utasokkal szemben agresszívan, és veszélyesen viselkedett - megpróbálta kinyitni a kabin egyik ajtaját is -, ezért a légiutaskísérők elvették tőle az alkoholos italt.

A nő ekkor egyiküket kétszer is megütötte.

Az utaskísérők végül férfi utasok közé ültették le a káromkodva csapkodó utast, aki más utasok elmondása szerint valamikor összevizelte az ülését is, de akadt olyan megszólaló is, aki szerint botrányos viselkedése során a nő több ülésen is helyet foglalt, és nem egy volt, ahonnan foltot hagyva maga után állt fel.

A járatot végül Münchenbe irányították át, leszállást követen a videók alapján kilenc rendőr érkezett a fedélzetre, hogy intézkedjenek az agresszív utassal szemben.

A videón látható, ahogy két rendőr szó szerint végigvonszolja a kabin folyosóján az asszonyt, majd egy további rendőr megfogja a nő lábait, és így viszik ki a kabinból. Az akció végén az utasok üdvrivalgásban törtek ki, tapsoltak, és az "Auf Wiedersehen pet!" kiáltásokkal búcsúztak a nőtől [gunyoros megjegyzés az asszony "állatias" viselkedésére utalva - a szerk.]

Az utasok elmondása szerint a légitársaság munkatársai végig a helyzet magaslatán voltak, és megfelelően kezelték a helyzet. A gép végül nagyjából kétórányi várakozás után folytathatta útját Manchesterbe - írja a Daily Star.

Újbóli felszállásukat követően a gép kapitánya valamennyi utasnak egy ingyenes italt ajánlott fel, kompenzáva őket a kellemetlenségekért.