Ez igazán fájhatott Harry hercegnek

II. Erzsébet brit királynő, II. Erzsébet temetése, temetés, halála, II. Erzsébet halála, királynő, royals death, Henrik sussexi herceg, Vilmos walesi herceg
Britain's Prince William, Prince of Wales (L) and Britain's Prince Harry (C), Duke of Sussex arrive at Westminster Abbey in London on September 19, 2022, for the State Funeral Service for Britain's Queen Elizabeth II. - Leaders from around the world will attend the state funeral of Queen Elizabeth II. The country's longest-serving monarch, who died aged 96 after 70 years on the throne, will be honoured with a state funeral on Monday morning at Westminster Abbey. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy csupán öt perccel a nyilvános bejelentés előtt tudta meg Harry herceg, hogy szeretett nagymamája meghalt.
Vágólapra másolva!

Még a miniszterelnöknek is előbb szóltak, mint Harrynek II. Erzsébet haláláról – értesült róla a Daily Mail. Ez újabb jel lehet arra, hogy a királyi család eltávolodott a hercegtől, mióta Meghannal új életet kezdtek Kaliforniában - írta a Bors.

A Buckingham palota szóvivője felháborítónak tartja a híresztelést, és tiszteletlennek véli, hogy épp a királynő temetésének napján hozakodtak elő ezzel. Hozzátették: a királyi család tagjai mind a nyilvánosságra hozatal előtt értesültek a halálhírről.

Vilmos és Harry herceg II. Erzsébet temetésén Forrás: AFP/Marco Bertorello

Azt azonban nem firtatják, hogy pontosan mennyivel előbb, ám úgy tudni, azzal védekeznek, hogy Harry épp repülőn ült Skóciába, ezért nem tudták vele hamarabb felvenni a kapcsolatot. A pár így is lekéste a hivatalos bejelentést, ami helyi idő szerint este fél 7-kor történt: ők 16 perccel később landoltak a skóciai Aberdeen városban.