Megalázta Mbappé a francia elnököt, levegőnek nézte Macront

Vágólapra másolva!
Macron francia elnök a helyszínen nézte végig a vébédöntőt, és a meccs után lement a pályára, hogy ő is bekerüljön a közvetítésbe. Megpróbált Mbappéra ráakaszkodni, de a franciák klasszisa, a vébé gólkirálya, aki vébédöntőn lőtt mesterhármast megalázta, semmibe vette.
Vágólapra másolva!

Mbappé gesztusa azért is volt megalázó, mert közvetlenül előtte, amikor a 11-es rúgások hőse, Emiliano Martinez kapus vigasztalta Mbappét, a PSG sztárja kedvesen reagált, részben megköszönve, részben gratulálva. Az őt nagyképűen atyáskodva hátbaveregető Macront viszont gyakorlatilag levegőnek nézte.

Martinez kapus és Macron vigasztalja Mbappét. A francia klasszis elhúzná a fejét Macron elől, miközben Martinezt közelebb húzza magához. MTI/EPA/Friedemann Vogel

Ahogy az alábbi Youtube-videó leírásában is szerepel, a szurkolók egyöntetűen úgy értékelték, olyan, mintha Mbappé azt mondaná Macronnak: "tűnj innen!"

Lehet, hogy ebben szerepet játszott az is, hogy Macron magával akarta vinni a vébédöntőre Benzemát, akiről ma már nyílt titok, hogy nem a sérülése miatt maradt ki (hiszen három nap után már edzett a Realban), hanem mert több játékos szinte nem is áll szóba Benzemával, akinek nem bocsátották meg, hogy részt vett volt válogatott csapattársa megzsarolásában.

Frissítés: A legjobb góllövőnek járó Aranycipőt Macron adta át, Mbappé látványosan ekkor is máshova nézett, nem az elnökre. Aztán utána mindenkivel a szemébe nézve fogott kezet...