24 órás, bizarr szexorgia után drámai balesetet okozott drogosan az ismert francia humorista

Pierre Palmade, baleset, autó
Vágólapra másolva!
Rengeteg kokainnal a szervezetében okozott súlyos balesetet Pierre Palmade ismert francia humorista - írja a Le Figaro. Kiderült: közvetlenül a baleset előtt 24 órás szexorgiát tartott a házában Palmade, ott pedig Chemsex-et használt - ez betiltott szexdrog. A BFM TV úgy tudja, hogy négy fiatalember vett részt az orgián. A rendőrség házkutatást tartott a humorista birtokán, feltehetően le is tartóztatják a kórházban. 
Vágólapra másolva!

Pierre Palmade Forrás: Getty Images/L.VITEUR/Laurent Viteur

Pierre Palmade másfél napja okozott súlyos balesetet. Átment a szemben levő sávba és tiszta erőből nekihajtott a szabályosan közlekedő autónak. A vétlen kocsiban hárman utaztak, mindannyian életveszélyesen megsérültek. Közülök egy fiatal nő terhes volt, de elvesztette a babáját. Pierre Palmede birtokán házkutatást tartottak, mert drogosan vezetett. Feltehetően letartóztatják, de még nincs kihallgatható állapotban, igaz, az életveszélyen már túljutott. Annyi biztos, hogy közvetlenül a baleset előtt ért véget a humorista házában egy 24 órás bizarr szexparti, ott ugyanis a betiltott Chemsex nevű szexdrogot használtak. Ez a drog megsokszorozza a férfiak szexuális teljesítőképességet, de természetesen rendkívül veszélyes.

Az egyik felismerhetetlenségig összeroncsolódott autó Forrás: Twitter/lefigaro

A baleset nem messze Párizstól történt, Villiers-en-Biere-nél.

A humorista kocsijában két fiatalember is utazott, ők a baleset után elmenekültek. Egyelőre keresi őket a rendőrség.

A most 54 éves Pierre Palmade korábban is szembe került a törvénnyel, drogügye is volt. Most akár 10 év börtönt is kaphat.