Miután megölte terhes barátnőjét, testét egy szeméttömörítőbe tette

Virginia, gyilkosság, Bethany Anne Decker, szeméttömörítő
Vágólapra másolva!
Megölte terhes barátnőjét, majd egy szeméttömörítőbe tette a holttestet egy virginiai férfi. A nő még 2011-ben tűnt el, a bíróság most írélte el a férfit - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

Bethany Anne Decker, a George Mason Egyetem egykori hallgatója 2011 januárjában tűnt el a virginiai Loudoun megyében lévő lakásából. A családja egészen mostanáig semmit sem tudott arról, hogy mi történt vele.

A holtteste sosem került elő.

A leesburgi bíróság most elítélte akkori barátját. A tárgyalás során kiderült, hogy Ronald Roldan megölte 21 éves, öt hónapos barátnőjét, majd a holttestet elrejtette.

A tárgyaláson a Loudoun megyei seriff hivatal nyomozója, Mark Bush több részletet is megosztott a megyei börtönben január 9-én rögzített vallomásból, amiben Roldan bevallotta, hogy miután megölte a nőt beletette

egy nagy méretű szemetes zsákba, majd egy szeméttömörítőbe helyezte.

A férfi bűnösnek vallotta magát Bethany Anne Decker megölésében, ezért a bíróság 40 év börtön bűntetésre ítélte, de enyhítő körülménynek számított többek között, hogy a férfi bevallotta a gyilkosságot, így ténylegesen 12 és fél évre ítélték.

Bethany Anne Decker 2011. január 29-én tűnt el, de a rendőrség csak 2020 novemberében jelentette be, hogy a barátját emberrablással vádolják. Később emberölésre módosították a vádat.

Ronald Roldan egy másik bűn elkövetése miatt ekkor már börtönben volt Észak-Karolinában, innen szállították vissza Virginiába a vallomástételre és a tárgyalásra.