A 9 legmenőbb kiegészítő a Lego játékokhoz

Vágólapra másolva!
A Lego építőkészletek már önmagukban is rengeteg örömet és kihívást jelentenek, azonban a kiegészítők segítségével még izgalmasabbá tehetjük az építés folyamatát. A Lego kiegészítők nem csak segíthetnek az építőkészletek kiegészítésében és testreszabásában, hanem olyan kreatív lehetőségeket is kínálnak, amelyekkel új és izgalmas módokon építhetünk.
Vágólapra másolva!
Forrás: morzsajatekbolt.hu

Ma már rengeteg szetthez készült kiegészítő közül válogathatunk, hiszen a Lego kiegészítők gyártása a Lego cég megalapításával egy időben kezdődött. A Legot 1932-ben alapította Ole Kirk Christiansen, és az első kiegészítők és építőelemek hamarosan meg is jelentek a kínálatban. Az első Lego készletek csak egyszerű építőelemeket tartalmaztak, a kínálat azonban gyorsan bővült és a Lego kiegészítők és készletek ma már számtalan különböző formában és méretben elérhetőek. A Lego kiegészítők és készletek folyamatosan fejlődnek, és a cég általában évente több új készletet és kiegészítőt is piacra dob. Ezek a kiegészítők és készletek minden korosztály számára elérhetőek, és lehetővé teszik, hogy az emberek saját építői alkotásokat hozzanak létre.

A következő 9 kreatív Lego kiegészítő, olyan elemeket tartalmaz, amivel garantáltan izgalmasabbá tehetjük az építést

1. Playmobil emberek és állatok: Ezek a kis figurák nagyszerű kiegészítései a Lego építőkészleteknek, hiszen olyan élethűvé teszik a Lego készleteket. A Playmobil emberek és állatok széles választéka elérhető a legtöbb játékboltban, mint például a Morzsa Játékboltban.

2. Fun Plus alkatrészek: A Fun Plus alkatrészek között találhatóak építőelemek, fogaskerekek, dugattyúk és még sok más, amelyekkel különböző mozgásmechanizmusokat építhetünk. A mozgásokkal megspékelt Lego szettek pedig rendkívül sok, izgalmas kalandot rejtenek az építés folyamatában.

3. Kiegészítő puzzle darabok: A kiegészítő puzzle darabok nagyszerű kiegészítői a Lego építőkészleteknek, hiszen segítségükkel tovább bővíthetjük a modelljeinket és új kihívásokat teremthetünk az elképzelt világokba.

4. Country kiegészítők: A Country kiegészítők segítségével felépített modelljeink még közelebb kerülhetnek a valósághoz. Ezek a kiegészítők állatokat, növényeket és egyéb kis tárgyakat tartalmaznak, amelyekkel az építés még élethűbb lesz.

5. Lego Minifigurák: A Lego Minifigurák sokoldalú kiegészítők, amelyekkel a modelljeinket még személyesebbé tehetjük. A Minifigurák között találhatunk építőmunkásokat, tűzoltókat, rendőröket, kalandorokat és még sok más különféle karaktert.

6. Fun Plus LED világítás: A Fun Plus LED világítás segítségével még élethűbbé tehetjük az épített modelljeinket. A világítás lehetővé teszi, hogy megvilágítsuk a különböző helyiségeket és részleteket, és így azok még jobban érvényesüljenek.

7. Lego tereptárgyak: A Lego tereptárgyak, például fák, bokrok és sziklák, nagyszerű módjai annak, hogy még valósághűbbé tegyük az épített Lego környezetet. Ezek a kiegészítők a Lego City és a Lego Creator sorozatokhoz kaphatóak.

8. Fun Plus mozgásérzékelők: A Fun Plus mozgásérzékelők lehetővé teszik, hogy az épített modelljeink automatikusan reagáljanak a környezetükre. Például az épített robotok és járművek mozgásérzékelői segítségével követni tudják a mozgást és útvonalat választhatnak, ki tudják kerülni az útjukba kerülő asztal vagy szék lábakat vagy a kutya fekhelyét is.

9. Lego Minecraft kiegészítők: A Lego Minecraft sorozat kiegészítői jól illeszkednek a Minecraft építőjátékaihoz, úgy, hogy közben a Lego építőkészletekhez is használhatóak. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik, hogy az épített Minecraft modelljeink még jobban hasonlítsanak az eredeti játékra.

Csak keresnünk kell és biztosan találunk a Lego kiegészítői között valami olyat, ami kedvünkre való, hiszen játékok széles választéka áll rendelkezésünkre, hogy még kreatívabbá tegyük az építés folyamatát. A legtöbb kiegészítőt kereshetjük a nagyobb játékboltokban, mint például a Morzsa Játékbolt kínálatában számos LEGO kiegészítőt és építőelemet fogunk megtalálni. Amennyiben egy speciális és ritka kiegészítőt keresünk, érdemes lehet előtte az interneten tájékozódni, hiszen a nagyon ritka kiegészítőket nem tárolják a nagyobb játékboltok sem, mivel ezeket a modelleket általában az átlagnál jóval magasabb ár jellemzi.