Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Újabb elképesztő részletek derültek ki Joe Biden és fia korrupciós zsarolási ügyéről

Hunter és Joe Biden
Vágólapra másolva!
Ahogy azt megírtuk, egy szövetségi adóügynök vallomásából kiderült, hogy Joe Biden otthonában, a Delaware állambeli Wilmingtonban tartózkodott Hunter Biden azon a napon, amikor kínai üzleti partnerének fenyegető szöveges üzeneteket küldött, amelyekben többször utalt arra, hogy apja is ott van vele. Biden fiát a szerelőnél felejtett laptopja buktatta le ebben az ügyben is.
Vágólapra másolva!

A Hunter Biden elhagyott laptopján található fényképek szerint Joe Biden otthonában, a Delaware állambeli Wilmingtonban tartózkodott azon a napon, amikor kínai üzleti partnerének fenyegető szöveges üzeneteket küldött, amelyekben többször utalt az apjára - derül ki a jelentésből. A szöveges üzeneteket csütörtökön hozta nyilvánosságra a képviselőház Házbizottsága. Ezekben Hunter Biden egészen elképesztő, maffiastílusban fenyegeti a kínai tiszviselőt, hogy nagyon meg fogja bánni, ha nem viselkedik az utasításoknak megfelelően.

Egyre durvább dolgok derülnek ki Joe Biden bűnöző fiáról Forrás: Origo

Hunter Biden 2017. július 30-án egy kínai üzleti partnerének, Henry Csaónak (angol átírással Henry Zhao) , a kínai hírszerzéssel kapcsolatban álló kínai energiakonszern vezetőjének küldött egy agresszív szöveges üzenetet, amelyben többek között ez állt:

Később küldött még egy üzenetet:

Hunter Biden az apja rezidenciáján tartózkodott aznap, amikor elküldte az SMS-t. Órákkal azután, hogy Biden elküldte az üzenetet, Joe Biden delaware-i otthonában fotózták le, amint apja 1967-es Corvette Stingrayjének volánja mögött ül a családtagokkal - - írta a Breibart. Ez egy olyan fényképről derült ki, amelyet Hunter Biden a laptopján tárolt, azon a laptopon, amelyet egy szerelőnél felejtett, és amiről kiderült, hogy kábítószert is fogyasztott, és prostituáltakkal készített képek is voltak rajta.

Mint arról korábban beszámoltunk, az amerikai igazságügyi minisztérium megakadályozta a nyomozókat abban, hogy házkutatást hajtsanak végre Joe Biden vendégházában, ahol Hunter Biden tartózkodott a zsaroló üzenet küldésekor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről