Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Öten meghaltak egy óriási robbanásban az Egyesült Államokban - videó

Usa, robbanás
Vágólapra másolva!
Gázrobbanás volt az Egyesült Államokban. Egy pennsylvaniai lakó úgy írta le a látványt, hogy „úgy néz ki, mintha egy bomba csapódott volna a környékünkre".
Vágólapra másolva!

Öt ember, köztük négy felnőtt és egy kamasz halálát erősítették meg, miután szombaton a Pennsylvania állambeli Plumban egy robbanás több házat is lerombolt.

Lanny Conley, a plumi rendőrfőnök vasárnap újságíróknak megerősítette, hogy a robbanásban meghaltak száma emelkedett, és azt mondta, hogy öt holttestet találtak a helyszínen. Conley hozzátette, hogy az orvosszakértő azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza az áldozatok személyazonosságát.

A helyszínen szombaton késő este újságíróknak nyilatkozva James Little, a plumi rendőrség nyomozója elmondta, hogy az időjárás és a sötétség miatt estére minden tevékenységet felfüggesztettek a helyszínen.

— mondta akkor.

— közölték a hatóságok.

— írta Allegheny megye az X-en, a korábbi Twitteren. Délre újabb sajtótájékoztatót terveztek a Plum Municipal komplexumban.

A megyei tisztviselők szerint három épület megsemmisült, és legalább egy tucatnyi további épületben keletkezett valamilyen kár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről