Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Sátánnak vallotta magát és brutálisan megverte a korábbi barátnőjét egy férfi

Scott Connolly, testi sértés, rendőrség, feleség
Vágólapra másolva!
Scott Connolly bement a volt élettársa házába, ahol a konyhában rátámadt a nőre és brutálisan megverte. Közben a gyerekei is a házban voltak. A férfi korábban üzenetekkel zaklatta a nőt, sátánnak vallotta magát és az új párját szidta. 
Vágólapra másolva!

A 38 éves liverpooli férfi 8 évig volt együtt élettársával, akitől két közös gyerekük született. Idővel azonban szakítottak és külön költöztek. Júniusban a nőnek új barátja lett, ami Connolly-t rendkívül felbosszantotta. Féltékenysége addig fajult, hogy július 2-a és 4-e között

fenyegető üzenetekkel bombázta a nőt, amikben azt állította magáról, hogy ő a sátán, és folyamatosan becsmérelte volt barátnője új párját.

Ha egyszer elkapom, tolószékbe kerül!" - írta az egyik legagresszívebb üzenetében, de arra is volt példa, hogy

azt írta, hogy eltöri a gerincét, és megöli.

Július 26-án a nő épp az új barátjával volt, majd este fél 7 körül hazaért, addig az apja vigyázott a gyerekekre.

A nő bevitte az udvarról a tiszta ruhákat a házba, miközben a hátsó ajtót nyitva felejtette, majd este fél 8-kor lefektette a gyerekeket. Körülbelül 15 perccel később döbbenten látta, hogy volt barátja áll a konyhában. A férfi minden előzmény nélkül rátámadt.

Megragadta a nyakát, földre vitte, és a padlón vonszolta a nőt. Ezután többször megütötte és megrúgta, közben fenyegette, hogy ne merjen rendőrt hívni.

A támadásnak a pizzafutár megérkezése vetett véget, a férfi ugyanis pizzát rendelt magának, még mielőtt rátámadt a nőre. Ezután azonban a férfi visszament a konyhába, ahol folytatta a földön fekvő nő kínzását, és elismételtette vele, hogy nem fogja hívni a rendőrséget. Pár perc múlva mégis rendőrautók szirénáját lehetett hallani, mire a férfi elmenekült.

Scott Connolly Forrás: Merseyside Police

Mint kiderült, a férfi korábban

két másik barátnőjét is bántalmazta, amiért 2006-ban, illetve 2011-ben is elítélték.

Connolly a keddi meghallgatáson kezébe temetett fejjel ült, és zokogott, elismerte a bűnösségét. Testi sértésért és zaklatásért 16 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Forrás: Mirror

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről