Oroszország bejelentette a válaszcsapást, emiatt törhet ki a harmadik világháború

Russia Prime Minister Dmitry Medvedev In Bulgaria NurPhoto General News March 4 2019 4th March 2019 PRIME MINISTER OFFICIAL CEREMONY Russian Prime Minister Sofia - Bulgaria
Dmitij Medvegyev
Vágólapra másolva!
Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője kijelentette, hogy Oroszország a belügyeibe való beavatkozásra az agresszióval egyenes arányban, és ha szükséges, arányosan fog válaszolni - írta az iz.ru.
Vágólapra másolva!

Medvegyev kifejtette:

- mutatott rá.

Emellett rámutatott, hogy az Orosz Föderáció továbbra is

a jószomszédi viszony és a "jóindulatú be nem avatkozás" elvét fogja alkalmazni a baráti országokkal szemben.

Ami az ellenséget illeti, az igazságos erő kivetítésének stratégiája minden területen - katonai, gazdasági, kulturális és egyéb - alkalmazható.

Korábban, november 28-án Vlagyimir Putyin orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország elzárta a világuralomra igényt tartó országok útját. Szerinte az "egy hegemón diktatúrája" nemcsak elavult, hanem az emberiségre nézve veszélyes jelenség is.

Putyin beszédében kijelentette, hogy orosznak lenni azt jelenti, hogy felelősnek kell lenni Oroszország megőrzéséért. Azt is megjegyezte, hogy az oroszországi hatóságoknak nem szabad külföldi érdekeket szolgálniuk, mert ez az alapja az Orosz Föderáció nemzeti érdekeinek megfelelő fejlődésének.

Az orosz elnök ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a nyugati országok

Oroszország feldarabolására és kifosztására törekszenek erőszakkal vagy zavargásokkal.

Arra is figyelmeztetett, hogy Oroszország minden kívülről érkező beavatkozást, valamint minden olyan provokációt, amely inter-etnikus - vagyis nem a kölcsönösség elvén nyugvó - vagy vallásközi konfliktusok előidézésére irányul, agresszív cselekedetnek tekint, és ennek megfelelően fog reagálni.