Segítségre szoruló gyerekre lőtt egy amerikai rendőr - videó

mellkason lőtt egy 11 éves gyereket egy rendőr Mississippi államban, az Egyesült Államokban
mellkason lőtt egy 11 éves gyereket egy rendőr Mississippi államban, az Egyesült Államokban
Vágólapra másolva!
Mellkason lőtt egy 11 éves gyereket egy rendőr Mississippi államban, az Egyesült Államokban. A fiút az édesanyja arra kérte, hogy hívja a rendőrséget, mert volt párja megjelent náluk és attól féltek, hogy bántani fogja őket. Mire kiértek, a férfi már elment. Erről mit sem tudva egy rendőr berúgta az ajtót és azonnal meghúzta a ravaszt a TV2 Tények riportja szerint.
Vágólapra másolva!

A kisfiú azt mondta a telefonban a rendőrnek, hogy az édesanyja és a velük élő nagymamája is veszélyben van édesanyja korábbi párja miatt, aki elment hozzájuk. Mire kiértek, a férfi elmenekült, de a többiek otthon maradtak és várták a segítséget. Amikor a rendőrök megérkeztek, az egyikük berúgta az ajtót és belépett a házba.

Azt ordította, hogy mindenki jöjjön ki felemelt kézzel.

Erre a felszólításra lépett ki a kisfiú a nappaliba és a rendőr azonnal meglőtte.

mellkason lőtt egy 11 éves gyereket egy rendőr Mississippi államban, az Egyesült Államokban Forrás: TV2 Tények

A mellkasán találta el, amitől a gyereknek a bordája és a tüdeje is megsérült. Öt nap után ugyan hazaengedték a kórházból, de még nem épült fel teljesen.

- mondta a kisfiú édesanyja, aki barátaival és ügyvédjével tüntetést szervezett azért, hogy kirúgják a fiára célzó rendőrt. A férfit a belső vizsgálat végéig kényszerszabadságra küldték.