Afrikai migráns ölt meg kedden három embert Nottinghamben

Nottingham, 2023. június 13.
Rendőrök lezárnak egy utcát Nottinghamben 2023. június 13-án, mert súlyos, egyelőre nem tisztázott mibenlétű incidens történt a közép-angliai városban. A villamoshálózat forgalmát leállították, a belvárost széles rendőri kordo
Nottingham, 2023. június 13. Rendőrök lezárnak egy utcát Nottinghamben 2023. június 13-án, mert súlyos, egyelőre nem tisztázott mibenlétű incidens történt a közép-angliai városban. A villamoshálózat forgalmát leállították, a belvárost széles rendőri kordonnal vették körül és hat helyi főutat lezártak. MTI/AP/PA/Jacob King
Vágólapra másolva!
Három embert megölt, hármat megsebesített tegnap egy 31 éves nyugat-afrikai migráns Nottinghamben - írta a BBC.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábbi cikkünkben írtuk, lezárták tegnap Nottingham belvárosát, miután egy férfi három embert megölt, hármat megsebesített. Az ámokfutó kést használt, majd ellopott egy teherautót, azzal gázolt el több embert.

A két 19 éves diák Barnaby Webber és Grace Kumar volt, őket leszúrta a gyilkos, az idősebb férfi áldozatot nem nevezték meg.

Az ámokfutó a lopott teherautóval egy buszmegállóban várakozók közé hajtott; három ember megsebesült, egyikük állapota életveszélyes.

A portál információi szerint

az ámokfutó egy 31 éves nyugat-afrikai migráns volt,

letartóztatták, indítéka eddig nem ismert.