Egy spanyol színész házaspár fiát vádolják egy kolumbiai férfi thaiföldi feldarabolásával

Vágólapra másolva!
Egy kolumbiai férfi feldarabolásával vádolják Ko Phangan thaiföldi üdülőszigeten egy Spanyolországban népszerű színész házaspár, Rodolfo Sancho és Silvia Bronchalo fiát.
Vágólapra másolva!

A helyi rendőrség közlése szerint a 29 éves Daniel Sancho Bronchalo előre megfontolt szándékkal meggyilkolta, majd a bűncselekmény elfedése céljából feldarabolta Edwin Arrieta Arteaga 44 éves kolumbiai sebészt, akinek műanyag zacskókba csomagolt testrészeit egy szeméttelepen és a tengerben rejtette el.

Miután az emberi maradványokat megtalálták, a séfként dolgozó és saját YouTube-csatornát működtető spanyol férfi maga jelentkezett a rendőrségen, hogy bejelentse Arteaga eltűnését, de végül bevallotta, hogy megölte a férfit.

Rendőrségi forrásokra hivatkozó thaiföldi médiajelentések szerint Sancho, aki üdülési célból tartózkodott a Szamuj-szigetekhez tartozó, a full moon party bölcsőjeként ismert turistaparadicsomban, azt vallotta a rendőröknek, hogy romantikus kapcsolat fűzte őket egymáshoz, ő szakítani akart, de az áldozat ezt nem volt hajlandó elfogadni.

Egy biztonsági kamera által készített felvételen együtt látható a két férfi egy motorkerékpáron.

A tettes vasárnap hét olyan helyszínt mutatott meg a rendőrségnek, ahol részeket rejtett el a feldarabolt holttestből.

A gyilkos apja, Rodolfo Sancho közkedvelt színész Spanyolországban, ő a főszereplője az El Ministerio del Tiempo (Időminisztérium) című népszerű fantasysorozatnak.