Egy súlyzóval agyonverte, feldarabolta, majd a vécén lehúzta a gyilkosa a kriptomágnást

Vágólapra másolva!
Elképesztő látvány tárult a vízvezeték-szerelők szeme elé, amikor munka közben a csatornában emberei testrészeket találtak. A maradványok egy gazdag kriptomágnáshoz tartoztak, aki brutálisan meggyilkoltak, majd a testét feldarabolva lehúzta a vécén a gyilkosa – írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

A 41 éves, amerikai állampolgár, Christian Peev testrészeire bolgár vízvezeték-szerelők találtak rá Szófiában, amikor egy eldugult lefolyóhoz hívták ki őket.

A férfi az egyesült államokban diplomázott, ahol később kripto befektetésekből gazdagodott meg. Halála előtt aktív részese volt a gazdagok társasági életének.

Peev eltűnését az unokatestvére jelentette augusztus 10-én, a meggyilkolása valószínűleg augusztus 8. és 9. között történt. A rendőrség letartóztatta Vesco Valcsinovot, mint az ügy gyanúsítottját. A helyi sajtó információ szerint

a saját lakásán ütötte le Peev-et egy súlyzóval, majd a testét feldarabolta és a kisebb részeket lehúzta a vécén, a nagyobbakat pedig egy bűntársával együtt eltűntették.

Valcsinovot az buktatta le, hogy az áldozat lakásának a kamerája felvette, ahogy augusztus 8-án közösen felmentek a lakásba, azonban távozni már csak Valcsinov távozott élve. A férfit és bűntársát letartóztatták.