Úgy akarta elkerülni a letartóztatást egy férfi, hogy kiírta az ajtajára, hogy nem lakik ott

Johnny Yates
Vágólapra másolva!
Azt gondolta, megússza a letartóztatást egy körözött floridai férfi azzal, hogy kiírja lakása ajtajára: "Johnny Yates nem lakik itt", azonban a leleményesnek hitt módszer mégsem működött úgy, ahogy elképzelte, és hamarosan lecsaptak rá a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Johnny Yatest súlyos testi sértés, fogvatartás, és az ellene folyó nyomozás meghiúsítása miatt körözték a rendőrök, a férfi pedig úgy gondolta, kicselezheti őket azzal, ha a lakása ajtajára kitesz egy táblát ezzel a felirattal:

Johnny Yates Forrás: Polk County Sheriff's Office

A rendőröknek azonban egyből gyanús lett a dolog, így nem adták fel a nyomozást a férfi ellen, és elkezdték kérdezgetni a férfi ismerőseit, akik ki-bejárkáltak az épületből, hogy látták-e őt, akik közölték, hogy egy társasággal együtt bent van a lakásban. A rendőrök ekkor körbekerítették a lakást, és hangszórón keresztül kiabálták a férfi nevét.

Egy órán keresztül senki nem válaszolt, így a rendőrök kénytelenek voltak kevésbé humánus módszerrel próbálkozni, és füstöt adagoltak a férfi lakásába, hogy kicsalogassák.

Ekkor négy ember elhagyta a lakást, de egyikük sem Johnny volt, ezért továbbra is füsttel próbálták rávenni, hogy feladja magát.

Végül a rendőrök Dexter nevű szolgálati kutyájukkal együtt bementek a házba, és elfogták Johnny-t aki egy komód alatt bujkált.

Johnny-t letartóztatták, és egyenesen a börtönbe vitték.

Forrás: Mirror