Gengsztereknek fizetett egy nő, hogy meghiúsítsa fia esküvőjét

A menyasszonyt vörös festékkel öntötték le az esküvője napján az anyós által megrendezett támadásban, vörösfestékesküvő
Fotó: Twitter/fulanodeobregon
Vágólapra másolva!
Egy mexikói nőt azzal vádolnak, hogy felbérelt három verőlegényt, és arra utasította őket, hogy vörös festékkel locsolják le leendő menye esküvői ruháját. Így próbálta megakadályozni, hogy a nő hozzámenjen a fiához.
Vágólapra másolva!

Szenzációként terjed a hír, hogy február 17-én egy szerelmespár végül össze tudott házasodni a mexikói Sonora tartomány Ciudad Obregón városában. Ez azért akkora teljesítmény, mert a vőlegény családja folyamatosan zaklatta őket, és mindent megtettek azért, hogy az esküvőre ne kerülhessen sor. 

A menyasszonyt vörös festékkel öntötték le az esküvője napján az anyós által megrendezett támadásban, vörösfestékesküvő
A menyasszonyt vörös festékkel öntötték le az esküvője napján az anyós által megrendezett támadásban
Fotó: Twitter/fulanodeobregon

A pár nehéz helyzetének híre azután terjedt el Mexikóban, hogy a közösségi médiumok platformjain megjelentek a fotók, amin valaki a nagy napon vörös festékkel öntötte le a menyasszony fehér ruháját. Az esküvőn résztvevők közül néhányan azt nyilatkozták a sajtónak, hogy a menyasszony éppen a templom előtt állt, amikor megjelent három verőember és vörös festékkel öntötték le őt. 

Később kiderült, hogy a vőlegény családjának ez volt a legutolsó kétségbeesett próbálkozása. Még a festékes incidens megelőzően a templom előtti esküvő fotózás alatt a rendőrség egy különleges nyomozó egysége érkezett a helyszínre és akurátusan átkutattak mindenkit. Elmondásuk szerint névtelen telefonhívást kaptak arról, hogy az eseményen kábítószer-kereskedelem folyik. Aztán, amikor a menyasszony és a vőlegény éppen az oltárhoz készülődött, egy csapat gengszter állt meg autóval a templom előtt. Ketten közülük vörös festéket fújtak a menyasszony fehér menyasszonyi ruhájára, míg egy harmadik egy okostelefonnal rögzítette az egészet. Az incidensről készült fotók vírusként terjedtek a közösségi médiában.   

Miközben mindez történt, a vőlegény édesanyja, aki sokak szerint a zaklatást irányította, Párizsban nyaralt. A vőlegény családjából senki sem jelent meg az esküvőn.

A fiatal pár folyamatos zaklatásának részleteit a @fulanodeobregón nevű felhasználó osztotta meg az X-en egy február 20-i posztsorozatban. Ebben elárulta azt is, hogy a vőlegény családja egy jövedelmező temetkezési vállalkozást vezet, és kezdettől fogva ellenezték a férfi és az általuk alsóbbrendűnek tartott nő egybekelését. A vőlegény testvérei a közösségi médián keresztül kezdték fenyegetni leendő sógornőjüket, Alexandrát. Amikor a vőlegény szembesítette őket, mindent tagadtak.

Mivel Alexandra családja nem gazdag, a vőlegény rokonai úgy gondolták, hogy csupán az anyagi felemelkedés miatt szeretne beházasodni hozzájuk. Miután a fenyegetések kudarcot vallottak, állítólag felajánlottak neki egy biankó csekket is, ha szakít a párjával. De mivel ez sem vált be, folytatták a lány zaklatását, és kegyetlen pletykákat is terjesztettek róla az interneten. Látván, hogy a vőlegény is kitart választottja mellett, kirúgták őt a családi vállalkozásból. Egy alkalommal a vőlegény édesanyja állítólag szívrohamot színlelt, és kórházba szállíttatta magát, a fiát hibáztatva, amiért oda került. 

image

Miután már annyi mindenen mentek keresztül, a szerelmespár nem hagyta magát eltéríteni a szándékától, és kimondták a boldogító igent. Majd a menyasszony átöltözött egy aranyszínű ruhába, és visszament ünnepelni a vendégekkel.

Forrás: Oddity Central