Nagy a baj, Katalin hercegné a Szent Patrik-napi felvonulására sem ment el

Katalin hercegné
Belső vizsgálat indult a kórházban
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Katalin nem tudott részt venni az ír gárda felvonulásán, a királyi családhoz közel álló források szerint április 17-ig nem is mutatkozik a nyilvánosság előtt.
Vágólapra másolva!

A walesi hercegné kerüli a reflektorfényt, amióta megműtötték. A Mirror szerint ez lehet az egyik oka annak, hogy különféle összeesküvés-elméletek keringenek az egészségügyi állapotáról. Még az is felvetődött, hogy meghalt, és ezeket a rémképeket csak erősíti, hogy a brit trónörökös Vilmos herceg felesége igyekszik a hasi beavatkozás részleteit titokban tartani

Most pedig neki kellett volna köszönteni a katonákat az aldershoti laktanyában az ír gárda hagyományos Szent Patrik-napi felvonulásán tiszteletbeli ezredesként, de nem jelent meg a rendezvényen.

A királyi családhoz közel állók szerint a házaspár beszél majd a műtétről és a felépülési időszakról, de a The Sunday Times cikke szerint ez csak április 17-e után várható, amikor Katalin újra részt vesz majd nyilvános rendezvényeken. A hercegné egy hete egy családi fotót osztott meg a közösségi oldalán. Hozzáértők rámutattak, hogy a képet manipulálták. A közösségi médiában a photoshop-ügy kapcsán is több konteó élre kelt. Sokan úgy gondolják, hogy a királyi család komoly dolgot akart eltitkolni, míg mások szerint ismét terhes lehet a hercegné. 

A különféle pletykák állítólag nagyon megviselik a walesi hercegnét, amit egy közeli barátja is megerősített. 

A botrányt maga a hercegné tisztázta, amikor bevallotta, hogy ő maga szerkesztette a fotót, amit a férje készített. A photoshoppolás után bocsánatot kért. A jelek szerint ez nem vette el a kedvét attól, hogy újabb családi fotót tegyen közzé a közösségi oldalán. Állítólag április 23-án, a kis Lajos herceg hatodik születésnapján lehet majd látni új képet a brit trónörökös családjáról.