Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Rohamot kapott az aluljáróban, majd megmutatkozott az emberek legrosszabb oldala - videó

Vágólapra másolva!
Egy biztonsági kamera felvételét osztotta meg a szlovák rendőrség. A videón látható, ahogy egy fiatal férfi epilepsziás rohamot kapott, de segítség helyett kirabolták.
Vágólapra másolva!

Pozsony egyik forgalmas csomópontjában, a Nagyszombati vám alatti aluljáróba sétált le a lépcsőn egy 21 éves férfi, amikor epilepsziás rohamot kapott. A férfi összeesett és hosszú másodpercekig magatehetetlenül rázkódott. Több járókelő is odalépett hozzá, hogy segítsen. 

Ezt színlelte az 51 éves Branislav is, aki úgy tett, mintha segíteni próbálna, de közben ellopta az áldozat mobiltelefonját, majd egyszerűen elsétált.

Úgynevezett védett – vagyis egészségügyi problémákkal rendelkező – személy sérelmére elkövetett lopás miatt indult eljárás a tolvajjal szemben. Ha bűnössége bebizonyosodik, háromtól tíz évig terjedő börönbüntettésre számíthat - írja a Tények.

Ahogy az Origo is megírta egy tolvaj addig húzott a földön egy nőt, amíg az nem engedte el a táskáját. Egy másik tolvaj időseket tartott rettegésben. Heves vármegyében még arra se volt ideje, hogy megegye a csokit, amit pár perccel korábban lopott egy tolvaj.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről