Hat embert késelt meg egy férfi Prágában - videó

Vágólapra másolva!
Hat embert késelt meg szerda délután egy prágai benzinkúton egy 52 éves férfi - közölte a cseh rendőrség az X-en, hozzátéve, hogy a támadót azonnal őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

A mentők három embert láttak el, közülük egy 50 éves férfi sérülései közepesen súlyosak, ezért őt kórházba szállították. Nincs életveszélyben - tájékoztatta a sajtót Jana Postová, a prágai mentőszolgálat szóvivője. Az incidens indítékai ismeretlenek.

Eddig ismeretlen okból szerda délután a tettes egy benzinkúton késsel egy motorkerékpárosra támadt, akinek a nyakán és felsőtestén több sérülést okozott. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy röviddel azelőtt további öt személyt támadott meg

- pontosította később a rendőrségi közlést Jan Rybansky szóvivő.

A rendőrség szerint tettének elkövetésekor a támadó ittasság jeleit mutatta, terrorizmusra utaló jelek nincsenek, kizárhatók - nyilatkozta Jan Rybansky.

Arról is írtunk, hogy egy késelő több járókelőt és egy rendőrt is megkéselt egy németországi politikai gyűlésen a múlt hónapban, amit élőben is közvetítettek a YouTube-on.

kés,késelés illusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: APA-PictureDesk via AFP /  picturedesk.com

Korábban lapunk arról is beszámolt, hogy több embert megkéselt egy Jokernek öltözött férfi a tokiói metrón, majd megpróbálta felgyújtani az egyik kocsit is. Akkor legkevesebb tíz ember sérült meg, köztük egy idős férfi súlyosan. 

Egy 20 év körüli férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor márciusban egy London délkeleti részén közlekedő vonaton megkéselték. Az utasok könyörögtek a késelőnek, hogy hagyja abba. A késes támadás a vonatajtó közelében történt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!