A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Joe Biden: Az egészségem rendben van, csak az agyammal van baj

U.S. President Joe Biden And U.S. First Lady Jill Biden Deliver Remarks At A Campaign Rally Post-CNN Presidential Debate In Raleigh North Carolina
Joe Biden.
Fotó: NurPhoto via AFP
Vágólapra másolva!
Biden kampányfőnöke, Jen O'Malley Dillon a New York Timesnak azt mondta, hogy az elnök csupán viccelt, amikor ezt a választ adta az állapotát firtató kérdésre egy rendezvényen, ahol demokrata kormányzókkal találkozott.
Vágólapra másolva!

Joe Biden a demokrata kormányzók csoportjával találkozott a Fehér Házban, ahol – mindenkit meglepve – elmondta, hogy kevesebb órát kell dolgoznia és többet kell aludnia, ami magában foglalja az este nyolc utáni események korlátozását – írta a Mandiner a The New York Times cikkére hivatkozva, amely két, a találkozón részt vevő, névtelenséget kérő forrástól kapott információk alapján azt írta, hogy Biden azt is közölte, hogy nem száll ki, továbbra is versenyben marad.

A források szerint Josh Green hawaii kormányzó megkérdezte Bident az egészségi állapotáról, mire Biden azt mondta: 

Az egészségem rendben van, csak az agyammal van baj.

Biden kampányfőnöke, Jen O'Malley Dillon a New York Timesnak azt mondta, hogy az elnök csupán viccelt.

Nemrégiben Joe Biden is beismerte, hogy majdnem elaludt az elnökjelölti vitán. Az elmúlt időszakban többen biztatták Bident a jelöltségtől való visszalépésre, és már a demokraták is elismerték, hogy állapota akadályozza feladatainak ellátásában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!