Justin Bieber is fellépett a történelmi indiai luxusesküvő egyik buliján - videó

Vágólapra másolva!
Justin Bieber fellépett India leggazdagabb emberének fia és leendő felesége előtt, akik közelgő esküvőjüket ünnepelték. A kanadai énekes a hétvégén repült Mumbaiba, hogy részt vegyen a három hónapja tartó féktelen bulizáson.
Vágólapra másolva!

A 29 éves milliárdos, Anant Ambani és menyasszonya, Radhika még márciusban került a címlapokra, miután kiderült, hogy egy felejthetetlen partit rendeztek a júliusi esküvőjük megünneplésére az indiai Jamnagarban. 

Ahogy az Origo korábban beszámolt róla, pár első esküvő előtti partiján Rihanna lépett fel, míg a másodikon - egy földközi-tengeri hajóúton - a Backstreet Boys, Katy Perry énekesnő és Andrea Bocelli olasz tenor is fellépett. A harmadik buli sztárfellépője Justin Bieber volt.

Így hát az Ambani-esküvőt figyelők lélegzetvisszafojtva várják a hírt, hogy ki fog fellépni a hétvégi esküvőn. 

Az interneten keringő pletykák szerint Adele lehet az, de a család egyelőre nem nyilatkozik. Mukesh Ambani legfiatalabb fiának esküvőjén nem spórolnak, máris úgy tartják számon, mint a legextravagánsabb indiai esküvő. 

Anant Ambani és Radhika Merchant az első esküvő előtti partyn
Fotó: AFP / SUJIT JAISWAL / AFP

Ez még a milliárdos lányának esküvőjét is túlszárnyalja, ahol Beyoncé lépett fel.

A Forbes szerint 115 milliárd dollárra becsült nettó vagyonnal rendelkező Mukesh Ambani, a Reliance Industries vezetője és a család többi tagja a színpadra lépett - írta a BBC.

A harmadik buli egy újabb lehetőség volt, hogy a vendégek által viselt ruhákat felhúzzák, itt India néhány sztárja az ország legjobb divattervezőinek ruháit viselte. 

Úgy tűnik, az esküvő előtti események nemcsak koncertek voltak, de kifutókká is vált a helyszín.

Az esküvő előtti események nem csak koncertek voltak, de kifutókká is vált a helyszín
Fotó: AFP / Reliance / AFP)

A három parti eddigi költségei nem ismertek

A pletykák szerint Rihannának 7 millió dollárt (2,5 milliárd forintot) fizettek a fellépéséért, míg Justin Bieber esetében állítólag 10 millió dollárt (3,6 milliárd forintot). Ebben a videóban néhány villanást lehet látni Rihanna exkluzív koncertjéről, amit a partin adott.

Hogy pontosan mit tartogat a hétvégi háromnapos rendezvény, még nem tudni. Néhány indiai számára megkönnyebbülés lesz, hogy az esküvő és annak extravaganciája véget ér, míg a Mumbaiban élők abban reménykednek, hogy ez nem rontja tovább a város híresen rossz közlekedését. 

Anant Ambani és Radhika Merchant
Fotó: AFP / SUJIT JAISWAL / AFP

Korábban már beszámoltunk róla, hogy megnősül a leggazdagabb ázsiai, Mukesh Ambani indiai iparmágnás fia. Anant Ambani és menyasszonya számára háromnapos ráhangolódó partit szervezett a családja, mintegy 1200 meghívottal. 

A pár esküvője sokáig emlékezetes marad majd. Az esküvőre több mint ezer embert hívtak meg, köztük rengeteg hírességet is, akiket még nyaralni is elvittek, mielőtt kimondják az igent. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!