Meghalt egy elektromos rollerrel balesetező fiatal apa New Yorkban

Vágólapra másolva!
A 31 éves Derrick Cristobal még tavaly december 19-én vesztette el uralmát az általa vezetett elektromos roller felett, majd a járdára zuhant. A fiatal apa a helyi rendőrség szerint fejsérüléseket szenvedett, de az esés után még eszméleténél volt. Állapota a kórházba szállítás után viszont romlani kezdett.
Vágólapra másolva!

A férfi állítólag a két éves kislányáért tartott, amikor a szerencsétlen baleset érte. A kórházba szállítás után Cristobal állapota romlani kezdett, családtagjai szerint a férfi nem ismerte fel a saját nővérét sem, az orvosok pedig nem tudták, hogy mi lehet pontosan a gond vele.

Kilenc nap után a New York-i az orvosok közölték a férfi családjával, hogy műtétre van szüksége.

'Ki akarták venni a koponyája felét, hogy csökkentsék a nyomást, de ha ezt megteszik, akkor fennáll a lehetősége, hogy meghal, és ha sikerül a műtét, akkor valószínű, hogy már nem lett volna ugyanaz az ember - mondta a testvére. "Gyakorlatilag állandó intenzív ápolásra és felügyeletre lett volna szüksége."

Tavaly december 30-án, 11 nappal a baleset után a fiatal apa meghalt.

Családja most azt reméli, hogy kiderül, hogy pontosan mi történt vele, és hogy miért volt ilyen súlyos az agysérülése, annak ellenére, hogy nem történt súlyos ütközés.

Derrick Cristobal nem az első, aki New Yorkban elektromos rollerbaleset következtében halt meg.

A Gone Girl és a Cocktail színésznője, Lisa Banest tíz nappal azután érte a halál, hogy New Yorkban elgázolta egy elektromos roller; Banes agysérülést szenvedett, halála előtt egy kórház intenzív osztályán ápolták - írja a Daily Mail.

Tavaly egy baleset után menekülni próbált egy rolleres, nem akarta megvárni a rendőröket, a menekülési kísérlete közben inkább elüttette magát.

Az Egyesült Királyságban egy 12 éves fiú halt meg amikor egy elektromos rollerrel az iskolába menet összeütközött egy gyalogossal és egy busz kerekei alá esett előző év júniusában.