Rejtélyes haláleset: leült négy amerikai jó barát meccset nézni, hárman halálra fagytak

police line, do not cross, police line do not cross
FERGUSON, MO - MARCH 12: A police line tape is shown as it blocks off an area on South Florissant Road outside the Ferguson Police Department on March12, 2015 in Ferguson, MO. Two police officers were shot and wounded in front of the Ferguson Police department overnight as protestors gathered after the resignation of Ferguson Police Chief Tom Jackson. Both officers were taken to hospital with serious injuries but were reported to be concious. Michael B. Thomas/Getty Images/AFP (Photo by Michael B. Thomas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Rejtélyes hármas haláleset történt Kansas Cityben: január kilencedikén holtan, megfagyva találtak három férfit vendéglátójuk hátsó udvarán. A házigazda azt mondja, ő úgy tudta, hogy barátai hazamentek a január 7-i, esti meccsnézés után, a halottak hozzátartozó viszont nem hiszik el, hogy a férfi két napig nem vette észre, hogy három hulla van csaknem a házában. 
Vágólapra másolva!

Január hetedikén este négy kansasi férfi leült a tévéhez, hogy megnézze a Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers NFL-lmeccset. A hazai csapat vesztett, a házigazda, Jordan Willis jó éjszakát kívánt barátainak, majd lefeküdt aludni.

Két nap múlva

a rendőrség kopogtatott az ajtaján, hogy három holttest van a hátsó udvaron,

a 36 éves Clayton McGeeney, a 37 éves David Harrington és a 38 éves Ricky Johnson. Velük nézte két nappal korábban a meccset Willis.

A férfi a kihallgatásán azt mondta,

ő úgy tudta, hogy barátai hazamentek, és nem hívta senki a barátai eltűnése miatt.

Később, ügyvédje útján azt közölte, hogy a közösségi médiában posztolt eltűnést sem vette észre, és azt sem hallotta, hogy valaki zörgeti az ajtót, mert otthonról dolgozott, és fülhallgatót viselt. Az egyik férfi hozzátartozója volt az, ő fedezte fel a holttesteket, majd szólt a rendőrségnek.

A három halott hozzátartozói nem hisznek Willisnek, szerintük titkol valamit. A halál pontos okát toxikológiai vizsgálat fogja megállapítani, az eddigi adatok alapján a három férfi halálra fagyott: mindkét este fagypont alatt volt a hőmérséklet - írja a The Guardian.