Carmen Electra szerint Scarlett Johansson a legdögösebb

Vágólapra másolva!
Manapság nagyon ritkán hallani olyan nyilatkozatot, amikor az egyik híres nő nyíltan dicsér egy másik híres nőt, most azonban mégis ez történt: Carmen Electra bevallotta, hogy Scarlett Johanssont nagyon dögösnek találja.
Vágólapra másolva!

A Baywatch korábbi sztárja - aki modellként lett világszerte ismert -, saját állítása szerint jelenleg szexuális élete csúcsán van, és ennek köszönhetően nyitott lett minden szépre a világban. Carmen szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nő észrevesz egy másik nőt, meglátja benne a szépet, vagy akár a szexis vonásokat is. Véleménye szerint ez mind együtt van Scarlett Johanssonban, és nyíltan vállalja, hogy elképesztően jó nőnek tartja.

"Számomra egyértelműen Scarlett a legdögösebb csaj. Szexis külseje, nőies kisugárzása miatt nekem kifejezetten tetszik, de nincs ebben semmi rossz. Az olyan lányok, mint én, megtanulták nagyon értékelni, ha valaki igazán szexis, és Scarlett Johansson valóban ilyen" - fejezte be dicséretét a modellből lett színésznő.

Carmen egyébként férjével, Dave Navarróval töltött napjairól is beszélt. "Nagyon boldog vagyok, a szexuális életem még sosem volt ilyen jó, Dave-vel szeretkezni mindennél többet jelent" - mondta a Baywatch korábbi sztárja. "Mindenki azt mondja, hogy a házasságban hamar eltűnik a szenvedély, de a mi esetünkben ez nem így van. Egész egyszerűen nem tudunk betelni egymással."