Cameron Diaz utál híres lenni

Vágólapra másolva!
A hírnév néha az egyik legkényelmetlenebb dolog - vallja Cameron Diaz, akinek gyakran már nagyon elege van abból, hogy nem tud kimenni az utcára anélkül, hogy valaki fel ne ismerné.
Vágólapra másolva!

Egy hírességnek nincs magánélete, és pontosan ez az, amit Cameron Diaz egyre jobban utál. A színésznőnek elege van abból, hogy nem tud végigmenni az utcán anélkül, hogy valaki fel ne ismerné, ne kérne autogramot, vagy ne akarná lefotózni őt. "Tudom, hogy egy színésznek sokat kell mutatnia magából, hiszen ez a munkája, de néha már nagyon belefáradok abba, hogy semmi privát szférám nincsen" - mondta Cameron egy interjú során. "Ha nem lennék híres, akkor emelt fővel végigmehetnék az utcán, anélkül, hogy bárki hozzám szólna. Belenézhetnék az emberek szemébe, és nem kellene attól tartanom, hogy felismernek, mert néha ez nagyon nehéz. Jó lenne csak egyszerű embernek lenni."

Cameron a sajtó kíváncsiságát is nehezen viseli, nem véletlen, hogy Justin Timberlake-kel való kapcsolatát igyekszik gondosan elrejteni a nyilvánosság elől. Bár a sajtó rendre újabb pletykákat akar kicsikarni mindkettejükből, a pár nagyon figyel arra, hogy szerelmi életük ne kerüljön a kelleténél jobban reflektorfénybe, mert mindketten tartanak attól, hogy a túlzott nyilvánosság tönkreteheti kapcsolatukat. "Tudom, sokan furcsának találják kettőnk szerelmét, de mindketten igyekszünk ezt magánügyként kezelni. Az ember nem tehet arról, hogy kibe szeret bele, de velünk megesett, és nem szeretnénk, ha ezt a környezetünk tenné tönkre a folyamatos kíváncsisággal" - mondta Cameron Diaz, aki azt sem zárta ki, hogy hamarosan férjhez megy énekes szerelméhez.